Last news

Stämningsfullt - och läskigt roligt. För dig med läktarplats, läktare 1: från.00 kör vi Warm-Up. Volvo Ocean Race - Stopover Frihamnen, 14 - 21 juni Göteborg välkomnar åter igen världens bästa seglare till Frihamnen det sista..
Read more
Forskarsalen, pLAN 4, godisbutiken, pLAN 5, vinden. Maila OSS, birger jarls torg 2A, 11128 stockholm 46 (0). We have selected English as your language preference. Boka EN visning AV gamla riksarkivet. Plan 4, arkivariet, pLAN 4..
Read more

Skridskoisar stockholm stad


skridskoisar stockholm stad

i andra ishallar för den verksamheten. Extra kontroll för att förhindra automatisk inmatning av skräpinformation. Föreningsverksamheten flyttas till Kärrtorps idrottsplats, all föreningsverksamhet i Zinkensdamms ishall har nu flyttats till Kärrtorps idrottsplats uterink. Vi kan konstatera att byggnaden glider. Stockholms stad ska nu säkra upp byggnaden så att den inte riskerar att rasa och sedan utreda vilka åtgärder som krävs för att hallen ska kunna öppna igen. Vi beklagar den uppkomna situationen och förstår eoshallen lund gympa att det orsakar stora svårigheter för föreningarna, speciellt så här i början av säsongen.

Skridskoisar stockholm stad
skridskoisar stockholm stad

I värsta fall kan väggar, tak, eller hela konstruktionen rasa ihop. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Vi arbetar hårt för att hitta så bra lösningar som möjligt i den rådande situationen. Bandyplanen på Zinkensdamms idrottsplats är öppen för allmänhetens åkning som vanligt. Vi har full förståelse för att ersättningen med att träna på Kärrtorps uterink inte är likvärdig med att träna i Zinkensdamms ishall, men det är det snabbaste och bästa vi kan göra just. Vi tittar färja umeå vaasa också på en separat lösning för de lag som spelar i högre serier. Med sådana säkerhetsrisker måste vi stänga hallen omedelbart, säger Åsa Öttenius, fastighetsdirektör i Stockholms stad. Troligtvis beror detta på instabilitet i marken. Vi har dialog med och informerar alla berörda föreningar direkt om eventuella förändringar.

Publico stockholm fredsgatan, Lokala brå stockholm, Byta däck stockholm hägersten,


Sitemap