Last news

Marika O skrev om Din Bil Sverige, Volkswagen Malmö: Jag tycker dom är jättebra som säljer den bästa bilen man kan få tag. Parkera din bil på Emporia och lämna nycklarna vid havsentrén på vår desk..
Read more
Kontantfritt, för att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Friends Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet. På dansgolvet spelas gamla hits och..
Read more

Kinesiskt hälsocenter göteborg


kinesiskt hälsocenter göteborg

Shi Xingxue (t.h.). Ett av syftena med centret är att verka för att integrera denna typ av behandling i den svenska sjukvården, och vi vill gärna komma i kontakt med läkare och andra vårdspecialister som är intresserade, säger Shi Xingxue. I den sistnämnda delegationen återfinns Prof. En framträdande del av verksameten kommer att vara ett kinesiskt tehus med syftet att göra den rika kinesiska tekulturen tillgänglig i Göteborg. Shi Xingxue är stridsmunken från Shaolintemplet som efter uppväxten i templet och ett antal års kringresande runtom i världen slog sig ner i Sverige 1997. Tillsammans med Shaojie Fan, också mästare från Shaolintemplet, har de under flera år planerat för ett större center i Göteborg med plats för kung fu-, taiji- och qigongträning, meditation, akupunkturbehandlingar och utbildning. . För mer information vänligen kontakta: David Sperling mobil:, epost: Tobias Gerdin mobil:, epost: För att komma i kontakt med Shi Xingxue direkt: mobil:, epost: Hälsovägen, lundby Hamngata Göteborg. Det var dessa erfarenheter som fick honom att söka djupare i den traditionella medicinen och förvärva de kunskaper som han idag använder för att hjälpa andra. Vår verksamhet kan därför vara till stor hjälp för nå denna vision om framtidens Göteborg, säger Shi Xingxue.

Unikt kinesisk h lsocenter och tehus ppnarkinesiskt hälsocenter göteborgkinesiskt hälsocenter göteborg

N r vi kommer i balans k nner vi oss som en del av naturen och lever intuitivt i harmoni med v r omgivning. H lsov gen r ett nytt, st rre center i G teborg med plats f r kung fu-, taiji- och qigong tr ning, meditation och utbildning med ursprung i den 1500- riga kinesiska Shaolinkulturen.

Boka tid för behandling nedan). Stroke, Parkinsons, vertigo, rörelsestörning, autoimmun inflammation, MS, migrän, hypertyreoidism och infertilitet. För den intresserade kommer centret att erbjuda möjligheter att fördjupa sig inom te genom kinesisk teceremoni. Göteborg har ambition att vara en grön stad. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.

Elefant göteborg
Metallcenter göteborg
Lediga rum att hyra i göteborg


Sitemap