Last news

Pantamera Flickor C (F03) px? Herr Elit hade en stor spridning på målskyttarna och tränaren Stefan Prim ger hela laget en stor eloge för en riktigt bra insats. Bröllop Ellinge Slott 2018. Stärkta av den fina..
Read more
Sv Föräldrar som handlar på nätet får rådet att undvika att spara sina kontokortsuppgifter på nätet, att bara använda säkra sidor och att logga ut när de är klara. Sökes: Första- andrahand 30. Samtliga lägenheter är..
Read more

Student bostäder malmö lund


student bostäder malmö lund

(dator) uppsala till arlanda eller längre ned på sidan (mobil och platta under rubriken Övriga hyresvärdar. Då är korridorboendet perfekt för dig! Studierna ska vara på minst halvtid (15 högskolepoäng per termin). Du kan inte ställa dig i kö innan du har fått ditt antagningsbesked! Avfallssortering, sortera ditt avfall och gör en insats för miljön. Webbkakor (cookies) på, på använder vi webbkakor (cookies). Hos oss kan du även hämta lampor till din studentlägenhet och låna spel och verktyg.

Du kan pendla från bland annat Malmö, Eslöv, Kävlinge, Landskrona, Helsingborg och Hässleholm. Bo på nation, många nationer har sina egna korridorrum och lägenheter. De större lokalerna kan du låna till egna event med vänner eller organisera en träff för grannarna i huset. IP-numret används för att information som skickas över internet ska nå fram till rätt plats.

Har även mer information om lagar och regler, kontraktsförslag samt tips på hur du kan gå till väga för att leta eller hyra ut bostad. De hyrs bara ut till medlemmar i nationen och det kan finnas olika köregler beroende på vilken nation du blir medlem. Informationen rensas från våra systemloggar var sjätte månad. Där går det att söka och skapa annonser, både för dig som söker bostad och för dig som vill hyra.

Nyheter 16 juli, 2018, utlottningen av kötider till novischer är klar. Ofta kan du få förtur om du är aktiv och engagerad i nationens olika aktiviteter. Du är alltid välkommen in om det är något du behöver hjälp med. Nationer och kårer Pendla från en grannkommun Om du har svårt att hitta bostad i Lund är ett alternativ att bo i någon av kommunerna i närheten. . Vi vill att du som hyresgäst kan ha en personlig och enkel kommunikation med oss. Kontakta nationerna för att få reda på mer.


Sitemap