Last news

2010 öpnade Rå Epok i Lund och 2013 slog vi upp portarna. Magnus Wallin från Rå Epok blev i oktober 2015 svensk mästare i sushi när han vann den svenska etappen av världens största sushitävling..
Read more
Tält 3-5 personer 205:-/natt 245:-/natt, stuga, 4 bäddar 645:-/natt 3900:-/vecka 795:-/natt 4900:-/vecka, stuga, 4 bäddar med wc/dusch 845:-/natt 4900:-/vecka 945:-/natt 5900:-/vecka, torpet, 6 bäddar 845:-/natt 4900:-/vecka 945:-/natt 5900:-/vecka, hyra av sänglinne 100:-/set 100:-/set, extrasäng/Extra person (i..
Read more

Student bostäder malmö lund


student bostäder malmö lund

(dator) uppsala till arlanda eller längre ned på sidan (mobil och platta under rubriken Övriga hyresvärdar. Då är korridorboendet perfekt för dig! Studierna ska vara på minst halvtid (15 högskolepoäng per termin). Du kan inte ställa dig i kö innan du har fått ditt antagningsbesked! Avfallssortering, sortera ditt avfall och gör en insats för miljön. Webbkakor (cookies) på, på använder vi webbkakor (cookies). Hos oss kan du även hämta lampor till din studentlägenhet och låna spel och verktyg.

Du kan pendla från bland annat Malmö, Eslöv, Kävlinge, Landskrona, Helsingborg och Hässleholm. Bo på nation, många nationer har sina egna korridorrum och lägenheter. De större lokalerna kan du låna till egna event med vänner eller organisera en träff för grannarna i huset. IP-numret används för att information som skickas över internet ska nå fram till rätt plats.

Har även mer information om lagar och regler, kontraktsförslag samt tips på hur du kan gå till väga för att leta eller hyra ut bostad. De hyrs bara ut till medlemmar i nationen och det kan finnas olika köregler beroende på vilken nation du blir medlem. Informationen rensas från våra systemloggar var sjätte månad. Där går det att söka och skapa annonser, både för dig som söker bostad och för dig som vill hyra.

Nyheter 16 juli, 2018, utlottningen av kötider till novischer är klar. Ofta kan du få förtur om du är aktiv och engagerad i nationens olika aktiviteter. Du är alltid välkommen in om det är något du behöver hjälp med. Nationer och kårer Pendla från en grannkommun Om du har svårt att hitta bostad i Lund är ett alternativ att bo i någon av kommunerna i närheten. . Vi vill att du som hyresgäst kan ha en personlig och enkel kommunikation med oss. Kontakta nationerna för att få reda på mer.


Sitemap