Last news

Berns Hotel, beläget centralt i hjärtat av Stockholm City, ligger alldeles intill Kungsträdgården och ett flertal parker. Om du redan bor i Sthlm, så har du säkerligen redan hört talas om dessa spahotell. The room was..
Read more
Det är Uppsala musikskola som sätter ihop en orkester som ska jobba tillsammans. Om ni vill hjälpa till får ni gärna be ungdomarna svara i telefon, på sms och mail. Trots att du söker sommarjobb..
Read more

Spyken lund skugga


spyken lund skugga

med den 15 februari. Buss från Nyvångskolan. Välkomna att höra av er om ni har frågor eller funderingar! Jag kommer åter ut klassvis i början av höstterminen och informerar mer om gymnasievalet. Telefonnummer och e-postadresser till våra bitr. Information om den slutlig gymnasieantagningen och att svara på sitt antagningsbesked: Information åk 9 inför antagning till gymnasieskolan. Lite längre ner kan du se länkar där du kan anmäla dig till skuggning på kommunala gymnasieskolor i Lund dvs vara med på en helt vanlig skoldag. Torsdagen den 16 augusti startar höstterminen i Lunds kommuns skolor. I listan längst ner på sidan hittar du vår programkatalog med information.

Ansökningsblankett finns på: Kontakt Gymnasieantagningen : eller tel. Anmäl dig via länkarna här: Vill du veta mera om våra program? Kvittens på ansökan, lämnas undertecknad av elev, till Syv, senast 15 februari. Du hittar också en hel del information om aktuella händelser på sociala medier, facebook och instagram. Här hittar ni tider för Öppet Hus: /oppet-hus, gymnasiemässa i Lund den 11 oktober. Om du tackar nej till den plats du har blivit erbjuden riskerar du att bli utan gymnasieplats eftersom alla valen du rangordnat lägre stryks. Från och med den 15 april visas resultat av preliminärantagningen.


Sitemap