Last news

62 I en rankinglista över världens 50 dyraste hotellstäder som utfördes år 2000 av The Economic Research Departement of Union Bank of Switzerland hamnade Stockholm på plats 14 tillsammans med Bryssel, Amsterdam, Nicosia och Seoul...
Read more
Date/Time, thumbnail, dimensions, user, comment current 08:22, 12 February 2017 1,540 1,523 (93 KB). Creative Commons, attribution-Share Alike.0 International license. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier..
Read more

Tegnergatan i stockholm hemnet


tegnergatan i stockholm hemnet

sin lokalkännedom kan bidra med bakgrund och mervärden som hjälper dig fram till en trygg bostadsaffär. Två nyrenoverade, helkaklade badrum och trivsamt kök. Snyggt renoverad sekelskiftespärla med balkong. Varmt välkommen till denna ljusa gaveltrea med modern delvis öppen planlösning och stor balkong med fenomenalt läge på första parkett framför Mälar. En unik och härlig lägenhet som kännetecknas av öppna, sociala sällskapsytor och ett fint kök med en praktisk köksö. Välplanerad lägenhet med stort och fint dekorerat var. Stabil förening i familjevänligt område.

Panasonic Swedbank och Sparbankerna Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Sekelskiftestrea med 3,15 m i tak och välbevarade detaljer i toppskick invid Odenplan! Om Anders Norman Anders är en välutbildad fastighetsmäklare och är i grunden utbildad civilekonom och affärsjurist. Exklusiv tvåa med stor kungsbalkong i soligt gavelläge. Ljus 20-talspärla i mycket bra skick. I bagaget finns en civilekonomexamen samt en fastighetsmäklarexamen. Perfekt minitvåa mitt i City med lyxsvitskänsla!

Rebeccas stora intresse för inredning och känsla för att ta fram det bästa i varje bostad gör inte saken sämre. Skjutbanegatan 11B, haga 2 rum, 61,8 m2, 895 000. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen. Först till kvarn / Fastpris* Har du svårt att bestämma dig för vilken färg väggarna ska ha, om kaklet ska vara si eller så eller om kylen. Härlig gaveletta med väldisponerade ytor! Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Det finns så många tidstypiska detaljer att spana in att man tror man sett alla, men då upptäcker man ännu. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Högt, tyst och lugnt gårdsläge. Kontakta mäklare, vill du sälja din bostad? Ring din lokala butik som du hittar på Vi tar också hand om dödsbon. Välkommen till denna ljusa och trivsamma lägenheten på andra våningen (hiss finns) med ett fint läge med utsikt över innergården.

tegnergatan i stockholm hemnet

Primark stockholm T-shirts Vit, Zug stockholm arlanda örebro,


Sitemap