Last news

Närmaste grundskola är Haga och Björkbackenskolan (194 meter som är en kommunal skola med ca 333 elever i årskurserna 1-6. I Annas område är Daghem, Förskolor Fritidshem ovanligt populära I Annas område tjänar man mindre än..
Read more
Blancheteatern började också lovande. Oscar Rydqvist ( 12 februari 1942 ). Som man är klädd. För det förstnämnda stycket räckte inte Studions resurser till; men man fick dock ett starkt intryck av hur fascinerande det skulle..
Read more

Lägenhet malmö student


lägenhet malmö student

En studentbostad kan för många vara första egna bostaden och då finns vi här nära till hands för alla typer av frågor och funderingar. Vi vill att du som hyresgäst kan ha en personlig och enkel kommunikation med oss på Malmö Studenthus. Malmö Studenthus är den naturliga mötesplatsen för de studenter som vill kombinera pluggandet med ett aktivt studentliv, gemenskap och aktiviteter. I din studentlägenhet bor du med eget kök och badrum. Denna information finns också att läsa på sidan. Personuppgifter på, ett IP-nummer är din unika adress på internet. Vi använder webbkakor för att analysera hur webbplatsen används, genom att webbkakorna till exempel håller ordning på hur snabb webbplatsen varit för dig och vilka sidor som besökts. Vi återkommer sedan när det finns ett erbjudande till dig.

Malmö Studenthus - Studentlägenheter, studentboende ochlägenhet malmö student

Om webbplatsen, som du når via en länk i sidfoten. Om du fyller i formulär på sparas den information du valt att uppge i våra systemloggar, för att säkerställa att informationen når fram. Hos oss kan du även hämta lampor till din studentlägenhet och låna spel och verktyg. Vårt kontor, BoService, är öppet varje vardag och ligger dessutom i samma hus. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Du måste bifoga ditt studieintyg eller antagningbesked för bli placerad i vår. I mitten av huset finns en naturlig mötesplats i de gemensamma lokalerna för de boende. IP-numret används för att information som skickas över internet ska nå fram till rätt plats.

Informationen rensas från våra systemloggar var sjätte månad. Du är alltid välkommen in om det är något du behöver väder stockholm idag hjälp med. På hyran tillkommer avgift för bredband, kabel-tv och telefoni om 140 kr/mån, samt preliminär avgift för hushållsel 120 kr/mån och varmvatten 108 kr/mån. Information om hur dina uppgifter hanteras får du i samband med att du använder det specifika formuläret. Här finns bland annat två mindre bokningsbara studierum med plats upp till fyra personer där man kan sitta och studera i en mysig miljö och med tillgång till fritt WiFi. Läs mer om webbkakor och vilka som används på på sidan. Mer information om dina rättigheter, dina rättigheter regleras i dataskyddsförordningen (DSF/gdpr). De under 30 kvm är endast till för en person, de större max två. Den information vi har i våra systemloggar sparas endast i syfte att webbplatsen ska fungera bra. Miljön har en internationell prägel och det finns stora möjligheter att knyta kontakter med andra studenter från hela Sverige och resten av världen. Hjärtligt välkommen som hyresgäst hos oss i Malmö studenthus! Undernavigering för, student, vi har strax över 1 000 studentlägenheter runt om i Malmö.


Sitemap