Last news

Read more, buy tickets. Bookings can be made via our website for smaller groups, otherwise you can make bookings via email or phone. We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation..
Read more
Vill du synas här, lä är sajten där man kan hitta företag och personer som vill hyra ut eller hyra lägenheter. Med en fantastisk utsikt beläget 250 m över havet förvaltar Charmilla ett attraktivt boende i..
Read more

Göteborg-majorna orienteringsklubb


göteborg-majorna orienteringsklubb

ut där de aldrig varit förut. Jogga, springa eller. Ni har hört rätt, BWN är tillbaka! Vi arrangerar även nybörjarkurser för ungdomar och vuxna varje vår i Skatås. Locka fler i vår stad, det är tjusningen i problemlösningen och målet i sikte som tagit henne till världseliten inom idrotten. Vid bildandet hade GOK en stor ungdomsverksamhet och MIK en stagnerande elitverksamhet. Även appar finns att ladda ned för smartphones. Står det längst upp, och det är precis vad pinnarna, eller kontrollerna som det egentligen är, handlar. Orientering har en så otroligt stor målgrupp. År 2000 blev så gmok en egen förening, utan kopplingar till några moderföreningar.

Projektet har sitt ursprung i Jönköping och Husqvarna där projektet genomfördes första gången under 2008. Ett 20-tal återfinns i Väster. Vi samlas.10 vid starten på grusåttan med avlöp.15 på upp till 12 km nattkorridor med inslag av andra orienteringsmoment., sebastian Daland ny löpare i Blåvitt I somras kom Kasper Fosser och Håvard Eidsmo, nu ansluter en ny norsk junior till vårt starka elitgäng. Det kommer bli mörkt. GÖteborg-majorna OK bildades 1993 som en tävlingsklubb av de två klubbarna Göteborgs OK (GOK) och Majornas IK (MIK). På aktivitetens hemsida finns också koordinater för GPS. Dessa går också att hämta gratis bland annat på alla bibliotek. Klurig nattorientering i krävande terräng kommer göra oss starka!

Kontakt, har du frågor eller funderingar tveka inte att ta kontakt via. Snarare tvärtom när det egentligen bara är en modernare variant av det som orienterarna sysslat med så mycket längre. Likaså fortsätter utlottningen av priser på hemsidan, där det också finns koordinater för kontrollerna till den som föredrar GPS i jakten. O-Event : Någon fick med sig min Advanced jacka (M) från Sko. Klubben har idag nästan 600 medlemmar i alla åldrar, (1-90 år där drygt hälften av våra medlemmar startar i någon tävling under året. Han är en av 17 norrmän som erövrat denna medalj., nattkorridor 14/11. Efter närmare 7 månaders uppehåll är det nu på onsdag den 7e november dags att återigen utmana Skatås tuffa ryggar, branta raviner och blöta mossar i en smal ljuskorridor. Eskil belönades för sina fina VM bedrifter i somras, Grattis! Login 47, mån, tis, elit:Träning: Häststigen, samling klubbstugan.00 för uppvärmning och avlöp till starten. Det är bara en löpare i Norden varje år som kan få den. Båda klubbarna hade en grupp mycket aktiva veteraner.


Sitemap