Last news

Boendena samverkar även med frivilligorganisationer och myndigheter och anordnar samverkansträffar och studiebesök. Träffpunkten erbjuder ungdomarna tillgång till ett socialt sammanhang, gemenskap, och språkträning. Broschyren riktar sig till dig som är ung hbtq-person och nyligen har kommit..
Read more
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Casiokids, topp Stemning På Lokal Bar (CD, Comp CD, Album sell This Version none, casiokids, topp Stemning På..
Read more

Matmarknad helsingborg september


matmarknad helsingborg september

vi visar en balettfavorit i repris på bio den hyllade föreställningen Don Quijote från Bolsjojteatern. Läs mer, man vet aldrig vad som händer; livemusik, quiz, eller bara lite trevlig gemenskap. Läs mer, la Bayadère är ett av den klassiska balettkonstens största verk och nu livesänds den på bio från Bolsjoj. Läs mer Dans från olika kulturer på Idé A Drottninghög. Läs mer, följ med på en guidad visning i arkivens magasin och ta del av unika dokument. Marknaden brukar locka mellan 80 000 och 100 000 besökare under marknadsdagarna och nu får helsingborgarna ta del och njuta av den internationella smakexplosionen. Läs mer Drumcorps leder Tomtetåget på Rå julmarknad.

Matmarknad helsingborg september
matmarknad helsingborg september

Läs mer Lördagen den 1 december dansar vi in Julen på Oxhallen. Läs mer En konsert i juletid med kören Fyrstämman där du får en blandad juldröm med både nya och gamla välkända julsånger och med smak av både pepparkakor och stalldoft. Dans är träning för både kropp och själ och efteråt kommer du att må mycket bättre.

Läs mer Vid årets julkonsert bjuder Helsingborgs Kammarkör på ett i huvudsak traditionellt a capella-program med en blandning av gammal och ny musik med anknytning till julen. Plats: Helsingborgs centrum Fri entré. Francois Xavier, Scandinavian Operationel Manager Tel. Läs mer, en konsert med Kulturskolans stora ensembler. För dig/er med barn i vagn eller bärsele.

Slå dig ner i vårt vackra kyrkorum och njut av en lunchbaguette. En harmonisk upplevelse som vi delar med andra barn och föräldrar. Nu har dom tillsammans med sitt band vsop tagit upp egna. Under fem dagar från tisdag den 7 oktober till lördag den 11 oktober, kommer smaker från ca 35 utställare från 15 länder att trängas på Hamntorget i Helsingborg. Denna söndag blir det gladjazz med Blå Måndag Jazzband. Läs mer, benjamin Ingrosso felix sandman erövrade våra hjärtan redan under Melodifestivalen. Läs mer I årets stora familjeföreställning möter vi Maria Kulle i rollen som Ebenezer Scrooge en riktigt girig, bitter och elak typ. Läs mer, a Festival of Nine Lessons and Carols är baserad på en gammal engelsk tradition, en ikonisk form för en jul-liturgi, som framförs varje år i Kings College i Cambridge.

Tårtor helsingborg, Helsingborg strand hotell, Vägarbeten helsingborg karta,


Sitemap