Last news

Kontrollerna kan anpassas - efter behov från resp fordonsmärke eller verkstadskedja. När vi började med KBV var den siffran 50 procent. Ett oberoende kontrollföretag, godkänd av MRF och sfvf, utför årlig kontroll av verkstaden. I grunden..
Read more
Vi har arbetat med att finna olika lösningar men nu håller pengarna på att ta slut och då är vi tvungna att agera på detta sätt så att medarbetare och samarbetspartners så långt som möjligt..
Read more

Nyår i stockholm 2019


nyår i stockholm 2019

S/S Stockholm, kvällen ombord S/S Stockholm inleds med ett glas champagne som välkomstdrink och fortsätter sedan med en specialkomponerad nyårsmeny. Från SEK 1699, specialkomponerad middagsmeny, oslagbar utsikt över fyrverkerierna 5-timmars kryssning i Stockholm, boka. Kanske orkar du inte styra upp något och istället få allt serverat ute på en krog?

Guiden till nyår 2018/2019 i Stockholm uppdateras löpande.
Maila oss på.
Snart är det nyår och 2017 ska firas in med pompa och ståt.
Chic listar 12 ställen i Stockholm med arrangerade nyårsfiranden.

Till middag serveras en specialkomponerad femrättersmeny med ost och dessert och vid tolvslaget firar vi in det nya året och åskådar fyrverkerierna. Fira nyår ombord ett av våra anrika skärgårdsfartyg - en oslagbar upplevelse och en kväll du kommer att minnas! I paketet ingår en nyårssupé i Winery Kitchen med tillhörande vinpaket. Firandet fortsätter i lobbyn och vårt Vinotek där en DJ spelar musik under kvällen. Vill ni lyxa till det lite extra rekommenderar vi er att boka vårt. Fyrverkerierna kan ses från fartygens salonger eller ute på däck. I vår klubbkalender listar vi vilka klubbar i Stockholm som har öppet på nyår! Ombord vackra S/S Stockholm och M/S Gustafsberg VII serveras fantastiska nyårsmenyer som är komponerade speciellt för denna kväll. Efter en makalös middag i de eleganta salongerna ser du vid tolvslaget fyrverkerierna lysa upp nyårsnatten. Tolvslaget firas på vår takterrass med champagne.

Fira in det nya året på bästa sätt tillsammans med oss på The Winery Hotel. Vill du börja ditt nyår med en middag hemma tillsammans dina vänner? På nyårsafton brukar krogarna i Stockholm ha olika erbjudanden. Nyårspaket Deluxe som förutom ovan även inkluderar en flaska champagne på rummet samt en pralinask (6 bitar). För att senare gå ut i Stockholm? Error: Denna månaden innehåller röda dagar. Error: Vet du inte vad du ska göra på nyår?

Väder stockholm idag
Stalands möbler södermalm åsögatan stockholm


Sitemap