Last news

Våra medarbetare är alltid marknadens vassaste, vi förser dem med de rätta verktygen och utbildningen som de behöver för att få sin karriär att flyga. Refis använder sig av SchoolSoft som är en gemensam plattform där..
Read more
Customer service 3 DEC. Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES. Alla utbildningar stänger för anmälan, efter att sista anmälningsdatum har passerat. De kurser och program som har platser kvar inför höstterminen, öppnar för sen anmälan..
Read more

Hyra Linköping


hyra Linköping

och internationellt företagande. Bland annat går det att besöka Vadstena slott och det äldsta bevarade rådhuset i hela Sverige. Stadskärnan är mycket trevlig och gemytlig, och det finns mycket att se och göra för hela familjen. Här finns mycket intressant historia att upptäcka. Det är smidigt att ta sig ut till de större vägarna med bil från Vigfastgatan, men det går även bra att ta sig till andra delar av Linköping därifrån.

Hyra Linköping
hyra Linköping

Linköpings universitet har idag över 27 000 studenter och håller sakta men säkert på att etablera sig som ett av Sveriges främsta lärosäten. Där finns det ett hyrbilskontor på Roxtorpsgatan, i nära anslutning till. Valdemarsvik är en pittoresk kuststad på östkusten, lite mer än en timmes bilfärd från Linköping. Västra Linköping, i västra Linköping, en kort bit från tågstationen, finns goda möjligheter att hyra bil. Grännas stadskärna är mycket trevlig, med många mysiga butiker och restauranger. Att hyra bil i Linköping, det finns många möjligheter att hyra bil i Linköping. Med sitt fantastiska läge vid Vänern har Linköping nära till både vackra landskap och historiska bygder. På flygplatsen har Avis, Hertz, Europcar och Sixt verksamhet, men önskar man hyra bil måste bokningen ske i förväg då bolagen inte har bemannade kontor på flygplatsen. Då området växer finns behov av många nya bostäder och vi på Bonava är väldigt glada över att kunna erbjuda hyreslägenheter i Linköping. Om du inte hyrt bil i Sverige tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Sverige via länken nedan. Hålla dig uppdaterad om du vill ha möjligheten att hitta ditt drömboende i Linköping.

hyra Linköping


Sitemap