Last news

Biljetten gäller i två timmar från köptillfället och kan användas en gång. Gäller dygnet runt under höstlovet och under jullovet fram till den 31 december. Biljetten gäller 365 dagar i följd, räknat från första dagen du..
Read more
Accordingly, wines are produced on a large variety of soils and subsoils. Red Cotes de Bordeaux. Château Haut-Mouleyre Bordeaux Supérieur (red). Bordeaux Sauvignon Blanc Bordeaux (dry white). Explore the diversity of Bordeaux wines, from the fruitiest..
Read more

Mikrobryggeri mässa stockholm


mikrobryggeri mässa stockholm

Festival Katarina Kegger. Vännerna Anders Fridén och David Mortimer-Hawkins satt som så ofta förr på Akkurat och spånade vitt och brett. Festivalen äger rum i Orionteatern på Södermalm i Stockholm 2-3 juni. I Stockholm finns det nu närmare 40 mikrobryggerier.

Hur många ölmässor pallar Stockholmarna innan de sätter i halsen? Sen var vi i rullning. . Först ut blev en dubbel-IPA från Mattias Hammenlind som handbuteljerades av David, Anders och Mattias till In Flames release-party i Stockholm. Under festivalen kommer det att ske en rad aktiviteter. Med en styrka på över 9 blev det god stämning snabbt i lokalen. Anders och David uppvaktades snart av flera distributörer men valde att gå med Philipson Söderberg som bevisat sin kunskap i att arbeta med både musik och dryck genom. Man bakar bröd och lagar mat, och jag tänkte: nu ska jag lära mig att brygga öl också. Spike Brewery och Billdale är nu klara för ölmässan. Stockholm är en stor stad.

Bög bastu stockholm, Maqs stockholm, Boende i stockholm student,


Sitemap