Last news

FFF ser nu sin chans att rycka i tabelltoppen. Detta efter att bland annat ha avslutat säsongen med ett dubbelmöte med tvåan AIK där Elfsborg vann både i Stockholm med 3-2 och hemma på Ramnavallen med..
Read more
Inge Persson visar Hammarbys nya elljusdräkt. Tillsammans med Lennart Linder blev han 5:a i tvåmannalag. 17 oktober : Peter Claesson får bollen på armen i en nickduell. Adamsson Åke, adolfsson Erik, adolfsson Sten. Britt Johansson, Glanshammar..
Read more

Hemslöjden linköping kurser


hemslöjden linköping kurser

ut? Snabblänkar, hemslöjden i Östergötland, hemslöjden bevarar och förmedlar intresset för slöjden. Det för Dala-Floda ortstypiska och omtyckta yllebroderiet, påsöm, förekommer i olika produkter och dräktdelar. Webbplats, adress: Prästgatan 17, 742 31 Östhammar. I sitt utbud har butiken bland annat handvävda och tryckta textilier i egen design, träslöjd, keramik, smide, Jobstryck och allt material du behöver till din Leksandsdräkt. Lokala specialiteter såsom dalahästar, korgar av handkluven spån, moraknivar, tvåändsstickat, hårarbeten samt pinglor och ljusstakar i mässing.hemslöjden linköping kurser

tervinn, teranv nd och terskapa. Hemsl jdens dygn startar klockan.00 fredagen den 1 september och slutar l rdagen den 2 september klockan.59. Hemsl jden finns ett n tverk av hemsl jdsbutiker d r du hittar b de sl jd som r inspirerad av de gamla sl jdteknikerna och. OS-medaljören Stefan Holm kommer till Nördcafé och pratar lego.

Bageri linköping öppettider
Linköping fc
Linköping arken zoo

Nås Hemslöjdsförening, nås Hemslöjdsförening driver hemslöjdsbutiken Nickusboden vid riksväg 66, Europaväg 16 i Nås. Det är unik slöjd och konsthantverk, närproducerat och hållbart. Dalarna, sätergläntans butik, sätergläntans butik är specialiserad på litteratur om slöjd och hantverk från hela världen. Dalarna: Hemslöjdens dygn i Leksand, Hedemora, Falun och Mora; växtfärgning, återbruk och mycket mer! I sortimentet hittar du allt från björkrötter, täljknivar, bandredskap till vadmal och kläde. Temautställningar pågår året. Vi arbetar även för att utveckla slöjden inom länet. Våra varor har en historia som är värd att berättas och vill förmedla vem som har skapat föremålen och varför de ser ut som de gör. Inom Hemslöjden finns ett nätverk av hemslöjdsbutiker där du hittar både slöjd som är inspirerad av de gamla slöjdteknikerna och nyskapande slöjd. Butiken har också en avdelning med begagnade dräktdelar samt uthyrning av Rättviksdräkten.

Hos oss hittar du gåvor till födelsedagsbarn, jobbarkompisar, brudpar, nyfödda och nyinflyttade. Där hittar du lokalproducerad slöjd, material om du vill slöjda själv och material och tillbehör till Rättviksdräkten. Kom till Växjö stadsbibliotek! Vi har ett stort utbud av närproducerade och hållbara gåvor! Staffanstorp: Slöjda vackra saker av återbrukade böcker!


Sitemap