Last news

Allt överskott återinvesteras i utrustning, möbler och vår fantastiska personal. Jobbsläppen brukar vara tidigt på morgonen i Baljan. Beställa, det är personalen som håller igång vårt fik! Öppettider, restaurang Kårallen, måndag - Fredag: 11.00 -.30, tfn..
Read more
Om avgiften inte finns inkluderad i biljettpriset betalar du den vid spärren i SkyCity. Arlanda, express automater som finns i anslutning till nedgångarna. The network is called Flygbussarna free wifi followed by the bus number. Pets..
Read more

Gallerix uppsala konkurs


gallerix uppsala konkurs

ska lyckas och att en ackordsuppgörelse ska komma till stånd. Genom att klicka eller navigera på webbplatsen godkänner du att vi använder cookies för att samla information på och utanför Facebook. När inget alternativ till finansiering slutligen återstår finns inget annat val än att med hänsyn till borgenärerna begära bolaget i konkurs. Gallerix var nere för räkning och reste sig på nio förra sommaren. Försäljningen är avslutad, klicka här. Gallerix AB har butiker i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Umeå, Lidköping och Lund samt en webb-shop.

Enligt omfattas inte franchisetagarna av konkursansökan som omfattar det svenska huvudkontoret och egenägda best western Hotel waterfront Göteborg butiker. Läs mer, inklusive om tillgängliga kontrollfunktioner: Cookiespolicy. Läs också: Hunkydory i konkurs igen, bolaget kan inte rätteligen betala sina skulder och dess betalningsförmåga är ej endast tillfällig, står det i företagets konkursansökan. Även 2013 gick kedjan i konkurs, men startades igen av nya ägare. Mer information rörande konkursen finner du nedan: Klicka här, fÖRSÄljning.

Café sjuan uppsala, Granit butik i uppsala, Taxi från sala till uppsala,


Sitemap