Last news

Älskar dig av hela mitt hjärta min underbara marcus -05-19 Anmäl 80 år 1935 1/6 gifte vi oss Ann-Britt och Svante Ekholm i Katarinakyrkan i Stockholm AnnBritt Anmäl Bröllop Tack för en bra uppställning. 85..
Read more
Der multimediale Sprachkurs von Online Media World ist für Anfänger wie auch für Fortgeschrittene geeignet. Eine gute Gelegenheit, in netter Runde Schwedischkenntnisse zu erwerben, bieten VHS-Kurse. Universitäten in Deutschland, auch an Universitäten kann man Schwedischkurse belegen...
Read more

Taxi från sala till uppsala


taxi från sala till uppsala

kan klicka dig dit själv för att hämta information. Monika 180213 Brunnsparken - Örebro På eftermiddagen idag gav vi järnet för 252 taggade dansare i Örebro. Vi började i Lördags ute på Vikbolandet att spela i Häradshammars bygdegård. 2 km innan Hedemora meddelade trafikradion att det hänt en stor olycka i Insjön med 2 lastbilar inblandade och vägen avstängd. Glad Påsk till er Alla!

Nu laddar vi om och ser fram emot en trevlig kväll i Grums imorgon. Vad kan vara bättre än att komma på en dans med Holens då? Men det blev en riktigt bra kväll!

Tåg från uppsala till karlstad
Taxi lund trelleborg
Billig taxi lund kastrup

Jättekul att för ovanlighetens privata hyreslägenheter uppsala skull få spela så mycket gammeldans. Hur kan det komma sig att nattmacka är så vansinnigt gott?! Som vanligt rattade Kent oss tryggt hem. Alla dansar alla sorts danser och har toppenbra kondition så det är fullt ös från början till slut. Det blev en trevlig tillställning där vi bjöds på godis innan spelningen och så fick vi toast Skagen i pausen. Tack alla som kom till logen i Kallhäll! Efter dansen for hela orkestern samt Kenneths sambo Maritha och våra vänner R B hem till oss. Du har rätt till dina personuppgifter och det är viktigt för oss att du enkelt ska kunna ha kontroll över dem.


Sitemap