Last news

Hit vallfärdar besökare från hela världen. Under rusningstid kan det vara klokt att be chauffören ge dig ett fast pris från Frankfurt flygplats till er destination. Ankomst- och avgångsinformation som publiceras på denna webbplats är..
Read more
Det är viktigt att hela tiden följa upp kvalitet och visa engagemang för kunden, säger Thomas Engström. Verkstäderna arbetar med både service och skadehantering, det vill säga försäkringsskador. Och vi ser heller inte att antalet bilar..
Read more

Vaxning bil helsingborg


vaxning bil helsingborg

för att bilen ska få bästa möjliga behandling. Vår bilrekond får din bil att se helt ny ut och vår ambition är att ge dig en personlig service på högsta nivå hotell stockholm östermalm och leverera en produkt som motsvarar dina förväntningar!

BilhandtvÄTT vaxning, Avfettning, Bilhandtvätt / Shamponering, Vaxning, Fälgrengöring, Dammsugning. Din bil är bara ny en gång, men genom att använda dig av våra tjänster kan den se ny och fräsch ut under en lång tid. Bilpolering bilvaxning i, helsingborg.

Det är otroligt viktigt att arbeta lugnt och metodiskt när man ska utföra en bilpolering eftersom minsta misstag kan leda till skador på lacken. Bilens utsida handtvättas sedan med ett effektivt bilschampo.

Du har med största sannolikhet hittat hit via en rekommendation, antingen genom en glad och nöjd vän, eller via din lokala bilåterförsäljare. Ni kan läsa mer om de olika typer av behandlingar som vi erbjuder för er ögonsten under sidan rekond bilvård, om du har frågor och/eller ute efter prisförslag, tveka inte att ringa till oss. Transportbilar 4 februari, 2015 Nu har vi äntligen möjlighet att även kunna ta emot lite större Transportbilar. Kontakta oss gärna. Vår nya adress: Helsingborgs Bilvardsexperten AB, väla Södra, andesitgatan Helsingborg, tel. Mobil: Öppettider: mån-fre 8-17.

vaxning bil helsingborg


Sitemap