Last news

Vi ska också var och en fundera på var vi själva vill vara på internet och det kräver att vi lär oss mer om olika plattformar och grupper. Dagligen möter vi människor i våra bibliotek som..
Read more
Annkie Hasselkrantz från Hedby (Djura) följde upp sin utställning hon nyligen visat i Hedby bystuga. Ragnar Nyberg, vinnare i Dala digitalsalongens tävling för bildspel, avslutade med ett nostalgiskt bildspel från Moje och Gagnef. Der Name: Joshua..
Read more

Att gå göteborgsvarvet


att gå göteborgsvarvet

till instruktörer *Service och underhåll *Investering av träningsutrustning *Detta året satsar vi på bland annat på 8 nya spinningcyklar. Om målet är att så många ungdomar som möjligt ska spela fotboll spelar det då någon roll om det i den aktuella kommunen finns ett A-lag på högsta elitnivå?

Sjöporten restaurang har ett underbart läge på Eriksberg, alldeles bredvid vattnet! Ett trevligt sätt att ta sig till Sjöporten är att ta Älvsnabben. Vi firar ett år! Vi vill då passa på att ge bort ett värdebevis på 2000;- till alla våra befintliga medlemmar som.

Att gå göteborgsvarvet
att gå göteborgsvarvet

Vädret jönköping 7 dagar att dö set
Lediga rum att hyra i göteborg

Öppettider för medlemmar Gislaved Måndag - Torsdag 05:00-24:00 Fredag :00-20:00 Lördag :00-20:00 Söndag :00-24:00 Vänligen lämna klubben senast 30 min efter stängning pga larmet. Mattias Gunnarssom var klart först i mål i det andra heatet före dagens snabbaste dam, Jonna Tilger från NocOut. Varmt välkomna Nya bemanningstider i receptionen. Varmt välkomna Löpträningen träff 2 starta äger rum måndagen den 28/3. Varmt välkomna Alla Hjärtans Dag Erbjudande Vem slå ditt hjärta lite extra för? Först i mål var de som sprang ett varv och allra snabbast var Olle Börjesson. Nu även bemanning på lördagar Nu öppnar vi upp bemanningen i receptionen lördagar.11:00-13:00. Vår kära instruktör och massör Louise Backlund har valt att starta eget. Gym 3 månaders periodkort 1800 kr (Gym och Gruppträning) 1 Års Autogiro Gym medlemskap a 369 kr/mån och bjud med en vän att träna kostnadsfritt i 4 månader Massage, 3 tillfällen a 30 min för endast 900 kr Spara upp till 25 på Ordinarie pris. Läs mer på / och sprid gärna infon till vänner och bekanta. Vi vill då passa på att ge bort ett värdebevis på 2000;- till alla våra befintliga medlemmar som gäller på gymskolan, 5 st tillfällen till at lära dig mer inom gymträning.

Bar, Lunch, Aå la carte & cafe Sjöporten Restaurang Aktuellt Den populärvetenskaplig idrottstidningen Varvetmilen Malmö Heleneholms IF Långlöpning Tips och råd efter att du slutat snusa


Sitemap