Last news

Ytterligare en person anhölls tidigare i veckan men frigavs efter förhör. Den 20-åring som på fredagen försattes på fri fot av tingsrätten har på nytt anhållits. Vid häktningsförhandlingen på fredagen i Malmö tingsrätt blev två av..
Read more
150 68 Den oövervinnerlige Järnmannen: Hämnden är ljuv! The Incredible Hulk (film). Org 318, Marvel Wikia 319, Marvel Wikia 324, Marvel Wikia 325, Marvel Wikia 326, Comics. 1984:3 (Semic).And Who Shall Claim This Earth His Own?..
Read more

Parkeringshuset eddan linköping


parkeringshuset eddan linköping

Foto: SVT, publicerad 18 december 2017, samtidigt som parkeringshuset Akilles byggs ut har markparkeringen Eddan i Linköping stängts ner till förmån för bostadsbyggande och trycket på stadens centrala parkeringar är extra ansträngt. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Mer i ämnet linkÖping.

Staden växer och förtätas och fler vill använda begränsade resurser samtidigt. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet och inte vet. Den nya inriktningen är i stället att bygga bostäder här. De ska sticka ut även om det handlar om 4-5 våningshus, det vill säga samma höjd som husen i närheten, säger Michael Porath. LinPark har fått ett nytt utseende för att du som användare ska få en tydligare och bättre upplevelse när du använder och parkerar med appen. Det enklaste är att ta bussen, cykla eller promenera om du har ärenden i staden, skriver det kommunalägda bolaget Sankt kors i ett pressmeddelande. Mina bästa tips är Folkungavallen och att kolla var det finns parkeringar genom tjänsten. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Vi är medvetna om att det inte alltid är lätt att hitta en ledig plats vid vissa tidpunkter veckan innan jul, säger Matts Skeppstedt på Dukaten parkering i ett pressmeddelande. Eftersom det här är det sista obebyggda kvarteret i centrum skulle kommunen gärna se att det blir byggnader som har en arkitektur med stuns.

I höst börjar teknik- och samhällsbyggnadskontoret arbetet med en ny detaljplan, som i stället ska öppna för ett bostadskvarter här. Felparkerade fordon, felparkerade fordon på kommunala gator anmäler du till Dukaten Parkering via e-post eller telefon.


Sitemap