Last news

Korrigerat veckoschema 12 november 2018 Även fredagens träning på Bravida 7 november 2018, fem 01:or till landslagsläger 6 november 2018 50/50-lott gav 22 930 kronor 5 november 2018, blåvittshopen. Välkommen till Göteborg, göteborg Centralstation är trafiknavet..
Read more
Helsingborg, Skane County, Sweden on Oct 18-20, 2013. Helsingborg has it all, sandy beaches, beech woods, old fishing villages, urban settings and a beautiful countryside. European Curling Championships to the Swedish region of Skåne. This..
Read more

Parkeringshuset eddan linköping


parkeringshuset eddan linköping

Foto: SVT, publicerad 18 december 2017, samtidigt som parkeringshuset Akilles byggs ut har markparkeringen Eddan i Linköping stängts ner till förmån för bostadsbyggande och trycket på stadens centrala parkeringar är extra ansträngt. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Mer i ämnet linkÖping.

Staden växer och förtätas och fler vill använda begränsade resurser samtidigt. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet och inte vet. Den nya inriktningen är i stället att bygga bostäder här. De ska sticka ut även om det handlar om 4-5 våningshus, det vill säga samma höjd som husen i närheten, säger Michael Porath. LinPark har fått ett nytt utseende för att du som användare ska få en tydligare och bättre upplevelse när du använder och parkerar med appen. Det enklaste är att ta bussen, cykla eller promenera om du har ärenden i staden, skriver det kommunalägda bolaget Sankt kors i ett pressmeddelande. Mina bästa tips är Folkungavallen och att kolla var det finns parkeringar genom tjänsten. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Vi är medvetna om att det inte alltid är lätt att hitta en ledig plats vid vissa tidpunkter veckan innan jul, säger Matts Skeppstedt på Dukaten parkering i ett pressmeddelande. Eftersom det här är det sista obebyggda kvarteret i centrum skulle kommunen gärna se att det blir byggnader som har en arkitektur med stuns.

I höst börjar teknik- och samhällsbyggnadskontoret arbetet med en ny detaljplan, som i stället ska öppna för ett bostadskvarter här. Felparkerade fordon, felparkerade fordon på kommunala gator anmäler du till Dukaten Parkering via e-post eller telefon.


Sitemap