Last news

Bolagsengagemang Mer om Eva Namnsdag 24 december Stjärntecken Väduren (ej i verkligheten) Ålder 55 år (och 240 dagar) Födelsedag 27 mars (en onsdag om 125 dagar) Födelsedatum (en onsdag för 20 329 dagar sedan) Nästa jubileum..
Read more
ICA Kvantums barnklubb, papricaklubben finns på alla Sveriges ICA Kvantumbutiker. Papricaklubben, våra kundlöften Är inte du nöjd är inte vi nöjda. När du fått en tid, dagen före ditt besök får du en SMS-påminnelse, om du..
Read more

Fronter linköpings kommun inloggning


fronter linköpings kommun inloggning

ting inne i - og utenfor - Fronter. 13-14 varje vecka., filippa K utsågs 2017 till årets mest hållbara butikskedja. Säkerhet, eftersom Fronter innehåller personuppgifter är det viktigt att det är en säker plats för lagring av information så att informationen inte hamnar i orätta händer. Här kan du läsa mer om säkerheten i Fronter. Om du gillar att lära av andra, varför inte fråga kollegor om tips och råd?

Registrera, kom du för att logga in i din Fronterinstallation? Vare sig det handlar om att läsa in kurser på grundskole- eller gymnasienivå eller att gå en hel Vi har mer. Nyheter, fredagen den 23 november stänger receptionen.00 på grund av planerat strömavbrott., sYV erbjuder drop-in två tillfällen inför sista ansökningsdag 15 november, sedan har vi drop-in onsdagar mellan. Hösten 2018 används Fronter främst inom vuxenutbildningen. På länken nedan kan du läsa mer om den nya lärplattformen och ladda ner de appar du behöver. Om du behöver hjälp, om du har problem med att logga in, med ditt BankID eller e-legitimation vänder du dig direkt till din leverantör av e-tjänsten, vilket vanligast är din bank eller. Om du saknar e-medborgarkonto gör du så här: Välj en tjänst ovan och välj därefter länken. Under 2018 byts lärplattformen Fronter mot Unikum, Skola 24 och Tempus. BESÖK VÅR supportsida, lÄS MER, senaste tips och trix 1, bädda in en film från ett arkiv. Och om du använder Fronter på ett föredömligt sätt, varför inte dela med dig till andra? Av Fronter, fler tips trix.

Fronter - Norrtälje kommunfronter linköpings kommun inloggning


Sitemap