Last news

Sedan augusti 2018 kan du resa med Nettbuss express mellan Stockholm och Växjö, via Norrköping, Linköping, Mjölby och Vetlanda). Oslo-Göteborg-Malmö-Köpenhamn.pdf, tidtabell för Göteborg-Stockholm, via Borås, Jönköping, Mjölby, Linköping och Norrköping. Sedan hösten 2014 trafikeras även sträckan..
Read more
I have heard from people who think that ecstatic resistance is a concept that is much more locked to my generation, a sort of post-Bush phenomenon, but I dont think that is true. But it all..
Read more

Monika lundberg cgi


monika lundberg cgi

med på den resan i allt från robotisering till Hololens, säger Sara Winqvist. CGI är för övrigt ett av de första företagen i Europa som använder Hololens i innovationsprojekt med kunder inom ett antal olika branscher. Efter ungefär ett halvår fick jag även ansvaret för vårt Global Delivery Center i Östersund. Vi ser att hela ekosystemet börjar växa ihop. Hur har din resa inom CGI sett ut? 2014 tog Ann rollen som COO för Sverige, en funktion som idag heter Operations Support. Våren 2008 gjorde jag min första arbetsdag på Logica och har sen dagen inte haft en enda tråkig dag här på CGI (som förvärvade Logica 2012). Arbetet med Microsofts hårdvara Hololens är på väg att bli en stor elefant göteborg framgång för hela CGI Sverige genom Umeåkontoret som tagit fram den egenutvecklade plattformen HoloTagger för augmented reality-tillämpningar. Läs mer: Så hittar du din nästa utmaning på CGI.

Monika Lundberg, Vice President, North Global Delivery Monika Lundberg, Vice President North, cGI - Mynewsdesk

Monika Lundberg, rylander - Vice President Northmonika lundberg cgi

CW Lundbergs mora,

För att kunna möta kundernas förfrågningar inom Internet of Things, artificiell intelligens och robotisering så jobbar vi med partners. Det finns en ocean av oanade möjligheter. Efter att under några år haft ett antal parallella ledarroller inom vår Business Process Outsourcing-verksamhet, blev jag 2014 tillfrågad om jag ville ta över ansvaret som Regionchef för vår verksamhet i Norr. Sedan år 2014 har Monika arbetat som ansvarig för region Norr samt även ansvarig för CGI:s Global Delivery Center i Östersund. Ann Olhede arbetar idag på CGI i Stockholm som Vice President Operations Support och sitter med i den svenska odd fellow lund ledningsgruppen.

Sara Winqvist blir ny enhetschef när CGI i Umeå och Örnsköldsvik går samman. För att det är ett företag med en väldigt stark företagskultur där medarbetare och kunder står i fokus. Cecilia Strand arbetar i dag på CGI i Stockholm som Finance Director för CGI Sverige och är med i den svenska ledningsgruppen. Umeå och Örnsköldsvik är ett av våra satsningsområden inom CGI.


Sitemap