Last news

Zagreb International Airport Kod: ZAG, belägen 17 km sydöst om staden tjänar Zagreb International Airport de som reser till och från Zagreb. Priserna avser 1 vuxen, tur retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Zagreb. Grafen..
Read more
Nyheten upprör landets indianbefolkning. "Cannabinoiderna verkar fungera som selektiva antitumörmedel eftersom de bara dödar cancerceller utan att påverka livsdugligheten av celler som inte attackerats av cancern skriver ett av forskarteamen. Fotnot: Fuchs använder också cannabis för..
Read more

Fyrkantsrör stål malmö


fyrkantsrör stål malmö

Fraktfritt på glasorder över.000:-, levererar till hela Sverige. På varje glasorder som skickas tillkommer packning och emballagekostnad på 690.

Rostfritt glasräcke med stolpar och överliggare för utomhusbruk i syrafast rostfritt stål, 316, med 8,76 mm lamellglas med blankpolerade kanter. Varmvalsad, rostfri Stång, vinkel-, platt-, rund-, fyrkant- och sexkantstång. Ett alternativ till glasräcke är fyrkantsstolpar 40x40 och då även överliggare i fyrkantsrör. Pris 2 190 :- / lpm, sidomonterade stolpar är också ett alternativ när det passarr bättre att skruva stolparna i sidan. 1 990:- / löpmeter, mejla din offertförfrågan så får du svar inom 24 h med ditt totalpris! Leveransdagens gällande legeringstillägg tillkommer på priserna för vårt sortiment av rostfritt stål. Maila oss en skiss och gärna ett foto så får du en offert på glasräcket. Fraktkostnad från 890:- och stiger beroende på glasstorlek, vikt och fraktavstånd.

Fyrkantsrör stål malmö
fyrkantsrör stål malmö


Sitemap