Last news

Ange din epostadress nedan och försäkra dig om att du inte missar någon. Från vilka av dina Facebook vänner vill du få förslag på platser? Vi tackar för god mat, bra bemötande och en god service..
Read more
(jmf det senare Agfa Rapid-systemet) Wilca-kameran visades på "Photokina" i Köln 1960, och i det svenska TV-programmet "Tekniskt Magasin" med Erik Bergsten 1961. 3 Arkiverad ämtat från the Wayback Machine. Eftersom det inte fanns så små..
Read more

Fyrkantsrör stål malmö


fyrkantsrör stål malmö

Fraktfritt på glasorder över.000:-, levererar till hela Sverige. På varje glasorder som skickas tillkommer packning och emballagekostnad på 690.

Rostfritt glasräcke med stolpar och överliggare för utomhusbruk i syrafast rostfritt stål, 316, med 8,76 mm lamellglas med blankpolerade kanter. Varmvalsad, rostfri Stång, vinkel-, platt-, rund-, fyrkant- och sexkantstång. Ett alternativ till glasräcke är fyrkantsstolpar 40x40 och då även överliggare i fyrkantsrör. Pris 2 190 :- / lpm, sidomonterade stolpar är också ett alternativ när det passarr bättre att skruva stolparna i sidan. 1 990:- / löpmeter, mejla din offertförfrågan så får du svar inom 24 h med ditt totalpris! Leveransdagens gällande legeringstillägg tillkommer på priserna för vårt sortiment av rostfritt stål. Maila oss en skiss och gärna ett foto så får du en offert på glasräcket. Fraktkostnad från 890:- och stiger beroende på glasstorlek, vikt och fraktavstånd.

Fyrkantsrör stål malmö
fyrkantsrör stål malmö


Sitemap