Last news

Ytterligare information avseende villkor mm kommer att publiceras på bolagets hemsida. Vattenmärkt med allabolag logotyp, gratis med konto, köp utan vattenstämpel. Moms Fler registreringsbevis UPP till 12 ÅRS historik Årsredovisning Gratis med konto Senaste: Årsredovisning..
Read more
Personlig information som är relaterad till din hälsa så kommer den informationen endast att användas för att kunna uppfylla speciella önskemål (t.ex. Svarta shorts, vita och svarta strumpor och inneskor * Overall * Kläder och LÖparskor..
Read more

Tandläkare malmö pris


tandläkare malmö pris

En nöjd patient kommer tillbaka, så enkelt är det. Vårt nätverk gratis utflykter i stockholm av kliniker i Schweiz, Danmark och Sverige delar alla samma vision. . En nöjd kund kommer tillbaka, så enkelt är det. Det gör att du säkerställer att du får jämn och fin tandblekning. Konsultationen inkluderar: Kontroll samt röntgenbilder (ej fullständig undersökning). Är det behov av kariesbehandling eller annan tandvård före tandblekning får du besked om det på undersökningen. Vi är tandläkare som anpassar oss efter dig och inte tvärtom.

Gelen aktiveras av plasmaljus och ger dig i genomsnitt sju nyanser ljusare tänder. Vi lovar att göra vårt yttersta för att se till att du blir nöjd. Kliniken är belägen mitt emot Malmö Centralstation.tandläkare malmö pris

Observera att priserna r ungef rliga och att aktuellt pris kan skilja sig.
De angivna priserna g ller totalkostnad, f rs kringskassans h gkostnadsskydd r inte avdraget.
Har du r tt till ers ttning fr n f rs kringskassan kan din totala kostnad bli l gre n de angivna priserna.
Komplett tandv rd i Malm till ett bra pris v lkommen till oss p TandCity!

Ring oss:, lista dig hos oss, tidbokning online. Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö! Våra tandläkare håller sig ständigt uppdaterade och går årligen på kurser för att hålla kunskapen färsk samt för att kunna erbjuda patienterna vård av hög kvalitet. Vad erbjuder TandCity i Malmö dig som patient? Nedan beskrivs lite mer detaljerat vad vi kan åstadkomma. Tandlaget har över 20 års erfarenhet i branschen. Det går tandläkaren igenom med dig vid undersökningen.


Sitemap