Last news

Köp något till din pojkvän eller flickvän som visar att ni lyssnat på hen. Historiker har dock kunna spåra silverbröllop (25 års giftermål) och guldbröllop (50 års giftermål) till det medeltida germanska Europa. Ofta ett äktenskap..
Read more
Klicka på, boka online för att boka en storstädning, vi återkopplar med en bokningsbekräftelse. Städhjälp Stockholm har den senaste tiden blivit vanligare och vanligare, då många inser att man får så mycket tid över till..
Read more

Hur, du kan se tidslinjen på facebook


hur, du kan se tidslinjen på facebook

blant annet om tilgjengelige kontroller, her: retningslinjer for informasjonskapsler. Så här reglerar du vilka som kan se din e-postadress och om den ska visas i din profil: Från nyhetsflödet klickar du på ditt namn överst till vänster. Klicka på, redigera bredvid din e-postadress och klicka på målgruppsväljaren bredvid e-postadressen för att ändra målgruppen den delas med och spara ändringar. Säg att du skulle tagga Eva i ett foto som dina vänner har åtkomst till, då utökas målgruppen till Vänner så att både dina och Evas vänner kan se bilden. Ta reda på hur du kan godkänna eller neka att vänner kan lägga till saker till dina inlägg innan de visas på Facebook. För att göra innehållet personligare, anpassa och mäta annonser och erbjuda en säkrare användarupplevelse använder vi cookies. Du kan till exempel välja om du vill att din e-postadress ska visas i din profil, men använda sekretessinställningen Vänner så att dina vänner kan se din e-postadress i din profil och på andra platser på Facebook. När du taggar någon kan innehållet delas (t.ex. Foto, inlägg) med den som taggats och den personens vänner. Din e-postadress har dels en sekretessinställning (som styr vilka personer du delar den med dels en inställning som styr om den visas i din profil eller inte.

Hur, du kan se tidslinjen på facebook
hur, du kan se tidslinjen på facebook

Klicka på målgruppsväljaren bredvid händelsen, välj, anpassad och avmarkera kryssrutan, vänner till dem som taggats. (tidslinjen) om andra kan. Du kan se hur din profil. Så här gör du ett inlägg på någon annans tidslinje:. Hur delar jag något på Facebook?

Detta g r maten variationsrik i smak och tillagningss tt och passar d rf r de allra flesta smaker.
Temperatur-, Wind- und Regenvorhersage auf wetter.com.
Des lieux branch s aux plus chic, vous avez lembarras du choix pour faire la.
Bo01, tangshan Kina bygger miljonstad från grunden med.

Tina lundin facebook
Svenska kyrkan i uppsala stift
Sveriges radio P4 kalmar facebook
Mat och harmoni lund gastelyckan


Sitemap