Last news

Endast ett sms per person och gym. Har du inte armband är du välkommen under badkassans öppettider eller lös in en depositionsavgift så får du ett personligt armband, för att komma in under alla våra..
Read more
Öppettider: Posten Ombud, Stora Södergatan 57, Lund. Rapportera fel PostNord Företagscenter - Tellusgatan. Detta kommer att hjälpa andra besökare att få mer exakta resultat. Kartposition saknas, postNord Företagscenter finns även på 347 andra adresser. Öppettider: Posten..
Read more

Klättercentret telefonplan - klättring stockholm


klättercentret telefonplan - klättring stockholm

och Malmö har vi väggar för klättring och bouldering. Fråga om detta i receptionen eller maila email protected. Welcome to Klättercentret - Swedens leading company for climbing! Tänk på att om du kommer kvällstid på vardagar 17-20 så kan det vara mycket folk i hallen. Klättra ner så långt du kan för att minska belastningen på rygg och knän vid nedhopp.klättercentret telefonplan - klättring stockholm

Vi erbjuder goda träningsmöjligheter för dig som vill utvecklas som klättrare eller bara vill prova. Klättercentret är Sveriges största aktör för inomhusklättring. Klättercentret Telefonplan, Hägersten, Stockholms Län, Sweden. 2,716 likes 20,029 were here. Klättercentret - Allt inom klättring.

Klättercentret i Telefonplan: Sveriges största klätterföretagklättercentret telefonplan - klättring stockholm

På alla våra anläggningar hittar du klättring av varierande svårighetsgrad. La Sportiva Legends Only, legendary Sale! Klättrande på väggen har alltid företräde. Vi arrangerar även företagsaktiviteter samt events och läger för skolungdomar. Under La Sportiva Legends Only-helgen kommer vi ha ännu en legendarisk rea i alla våra butiker! Bra att veta, qR-koden finns på receptionsdisken vid incheckningsterminalen. Kom ihåg att ta med eget hänglås, men skulle du glömma finns det lås att köpa i receptionen. Finns att hyra för. Klättercentret har en öppen atmosfär och det är lätt att fråga om hjälp om man behöver. Man får en känsla av rymd när man kommer in i den stora lokalen.

Keramikkurs stockholm helg, Chili masala stockholm,


Sitemap