Last news

Om du behöver specialistvård kan läkaren skriva en remiss till en psykiatrisk öppenvårdsmottagning. . Våra fyra tjänster innefattar: -En tillsvidareanställning och ett vikariat på sex månader för dag- och kvällstjänstgöring. Ditt besök hos oss, kom..
Read more
Willys 1 Lör, Mjölbykalaset. Motionssimma, du kan motionssimma i vår 25-metersbassäng. Hyr relaxavdelningen, du kan hyra relaxavdelningen för till exempel möhippan, svensexan, kompiskvällen eller företagseventet. För info gå in på vår hemsida. Jockes Alpinservice Järnvägsgatan..
Read more

Klättercentret telefonplan - klättring stockholm


klättercentret telefonplan - klättring stockholm

och Malmö har vi väggar för klättring och bouldering. Fråga om detta i receptionen eller maila email protected. Welcome to Klättercentret - Swedens leading company for climbing! Tänk på att om du kommer kvällstid på vardagar 17-20 så kan det vara mycket folk i hallen. Klättra ner så långt du kan för att minska belastningen på rygg och knän vid nedhopp.klättercentret telefonplan - klättring stockholm

Vi erbjuder goda träningsmöjligheter för dig som vill utvecklas som klättrare eller bara vill prova. Klättercentret är Sveriges största aktör för inomhusklättring. Klättercentret Telefonplan, Hägersten, Stockholms Län, Sweden. 2,716 likes 20,029 were here. Klättercentret - Allt inom klättring.

Klättercentret i Telefonplan: Sveriges största klätterföretagklättercentret telefonplan - klättring stockholm

På alla våra anläggningar hittar du klättring av varierande svårighetsgrad. La Sportiva Legends Only, legendary Sale! Klättrande på väggen har alltid företräde. Vi arrangerar även företagsaktiviteter samt events och läger för skolungdomar. Under La Sportiva Legends Only-helgen kommer vi ha ännu en legendarisk rea i alla våra butiker! Bra att veta, qR-koden finns på receptionsdisken vid incheckningsterminalen. Kom ihåg att ta med eget hänglås, men skulle du glömma finns det lås att köpa i receptionen. Finns att hyra för. Klättercentret har en öppen atmosfär och det är lätt att fråga om hjälp om man behöver. Man får en känsla av rymd när man kommer in i den stora lokalen.

Keramikkurs stockholm helg, Chili masala stockholm,


Sitemap