Last news

Har du sett en annons tidigare så går det också bra att söka på ord som står med i annonsrubriken. Assistans för dig i Sverige AB ( ) är personuppgiftsansvarig. Ändamålet med behandling av personuppgifter är..
Read more
Manchester united, fkn ssk, arsenal. Är en av världens mest betalda fotbollsspelare och spelar för närvarande FC Barcelona. Många gillar hans målgester och han har rekord i antalet gjorda mål i ett och samma. La fotbolle..
Read more

Julafton uppsala domkyrka


julafton uppsala domkyrka

Uppsala domkyrkoförsamling, uppsala domkyrka, Almtunakyrkan, Sankt Pers kyrka och Vindhemskyrkan. Före detta herrar ur Uppsala domkyrkas gosskör är välkomna att delta i kören.

Julspel i Uppsala domkyrka på julafton 24 decemberjulafton uppsala domkyrka

Under sju århundraden har miljontals människor sökt sig hit. Domkyrkan ligger mitt. Uppsala, Svenska kyrkans huvudstad.

På både julafton och juldagen sjunger delar av kören i Uppsala domkyrka. Uppsala domkyrka, uppsala domkyrka är Sveriges rikshelgedom. Juldagen, måndagen 25 december sjunger manskören ur Uppsala domkyrkas gosskör i juldagens högmässa. Kom ihåg att vara där i god tid för att försäkra er om plats. Vi ses i jul! I århundraden har människor rest hit till Nordens största katedral de är gudstjänstfirare, pilgrimer som kommit för att se Erik den heliges reliker, turister och skolelever. Allhelgonahelg med musik och mässor. Högmassan leds av Ragnar Persenius, biskop i Uppsala stift. Vindhemskyrkan Sankta Birgitta, sång, gudstjänst och förskola samsas i himmelskt gathörn. Haydn: Missa Brevis, konsert med Schola Cantorum i, uppsala domkyrka söndag 11 november.00. Permanent installation av videoverk i, uppsala domkyrka, lördag den.15 invigs den permanenta installationen av videoverket Visitation av Bill Viola.

Julafton, klockan.00 på söndag 24 december bjuder diskantröster ur Uppsala domkyrkas flickkör och Uppsala domkyrkas gosskör in till Uppsala domkyrkas årliga julspel. Gratiskonsert i, uppsala domkyrka lördag 10 november.00.

E4 uppsalavägen
Meze restaurang uppsala


Sitemap