Last news

Är det något speciellt man borde veta om dessa områden? Most of the places of Uppsala from the apartment are. Du ska inte ha betalningsanmärkningar av betydelse. Blodstensvägen Uppsala, blodstensvägen Uppsala, blodstensvägen Uppsala, blodstensvägen Uppsala, blodstensvägen..
Read more
Fatbursholmen, stambyte av 55 lägenheter, allmänna utrymmen och lokaler. Det kommunala bostadsbolaget Micasa fastigheter har omkring 800 seniorbostäder. Vi gör om en gammal limfabrik till en mötesplats för medskapande och trivsel. I den ostligaste delen av..
Read more

Lund stadsbibliotek låna om


lund stadsbibliotek låna om

folkbiblioteken i Lunds kommun. Låna strömmande film gratis allt du behöver är ditt bibliotekskort och en internetuppkoppling. Lånetiden är 48 timmar. En MIK-sida med årskursindelade undersidor som ger tips på hur du effektivt samlar material till skolarbete.

Länkar till sajter som handlar om informationssökning, källkritik, upphovsrätt, netikett och medieanalys. Vägledning för IPad i undervisningen. Biblioteket har dock en begränsad pott för hur många filmer som lånas ut totalt varje kalendermånad.

Tåg lund stockholm
Eddan lund adress
Telenor nova lund
Just nu tryck lund

Resurser som kan vara av nytta för arbete med förberedelseklass. Lund kan du låna upp till två filmer i månaden från vardera tjänst. Var hittar jag filmerna? På luskas egen hemsida hittar du: snabblänkar till de kommungemensamma databaserna. Om potten tar slut kan ingen låna mer den månaden. Under den tiden kan du spela filmen ett obegränsat antal gånger. Under 2017 testar vi två nya filmtjänster, Cineasterna och Viddla. Gå till Luskas Gafe-sajt. Temasida med en mängd länkar som handlar om sex och samlevnad. Där kan du söka och bläddra bland filmerna. Du får låna två filmer per månad från respektive tjänst.


Sitemap