Last news

För att godkänna att en cookie placeras i din webbläsare, klicka på knappen Accepterar. En Dosa 279 kr, artikel nr: BAT-9258, produkt säljs inte individuellt. Lundgrens, norrland, portion, lundgrens, norrland, portionssnus är en ny medlem i..
Read more
Dagens utflykt Idag har vännen Elena och jag gjort utflykt till Sigtuna, Det har varit en mycket trevlig dag, men jag blev tämligen trött efteråt och tog mig en rejäl vilopaus när jag kom hem. Vid..
Read more

Borganäs underlakan


borganäs underlakan

som möjligt ska få hem dina produkter. Modernt, sobert, klassiskt eller lantligt - vilken är din sovrumsstil? Dessutom erbjuder många välkända textilföretag bäddset till spjälsängar för våra minsta, samt med roliga mönster för de större barnen. Gemensamt för dessa är att de är billigare hos oss än hos din lokala handlare. Unna dig nya härliga lakan och sov bättre, en miljö som du tycker om har du enklare att slappna. Fryspåsar, djurmat, schampo, diskmaskintabletter och mycket mer. Nämligen att du handlar för minst en tvåhundring.

Borganäs underlakan
borganäs underlakan

Hos oss handlar du billiga påslakanset av välkända märken, som är uppskattade för sin goda kvalitet. Bomullsbäddset är mjuka och finns i en uppsjö av färger och mönster som låter dig välja och vraka efter tycke och smak. Sleepo erbjuder ett stort sortiment av påslakanset i olika stilar och material. Välj det som passar dig bäst! Du kan även Megavälja i menyn, i färdiga listor eller helt enkelt öka på antalet varor du har genom att ändra varukorgen. Dessutom har du 14 dagars öppet köp, samt fri retur om du behöver skicka tillbaka dina varor. För att vi inte ska behöva lägga på en hanteringsavgift på 29 kr krävs en liten uppoffring från din sida, om man vill kalla det. Välj mellan 1- eller 2-pack. Användarvillkor, frakt tillkommer, begränsat antal deals, beräknad leveranstid: ca 14 arbetsdagar. Några kunder köpte nyligen nedanstående.


Sitemap