Last news

Gunilla har fått nya grannar! Här på Linnégatan bor: "Urbana singelhushåll med höga inkomster och lägenhet i storstädernas mest urbana lägen". 4 st, kolla vilka de är! Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar..
Read more
Det framgår av den uppdaterade rapporten "State of Vaccine Confidence in the EU 2018 som publicerades den 14 november 2018. Högt förtroende för mässlingsvaccin i Sverige enligt EU-rapport. Därför kommer Folkhälsomyndigheten att ta fram en rekommendation..
Read more

Borganäs underlakan


borganäs underlakan

som möjligt ska få hem dina produkter. Modernt, sobert, klassiskt eller lantligt - vilken är din sovrumsstil? Dessutom erbjuder många välkända textilföretag bäddset till spjälsängar för våra minsta, samt med roliga mönster för de större barnen. Gemensamt för dessa är att de är billigare hos oss än hos din lokala handlare. Unna dig nya härliga lakan och sov bättre, en miljö som du tycker om har du enklare att slappna. Fryspåsar, djurmat, schampo, diskmaskintabletter och mycket mer. Nämligen att du handlar för minst en tvåhundring.

Borganäs underlakan
borganäs underlakan

Hos oss handlar du billiga påslakanset av välkända märken, som är uppskattade för sin goda kvalitet. Bomullsbäddset är mjuka och finns i en uppsjö av färger och mönster som låter dig välja och vraka efter tycke och smak. Sleepo erbjuder ett stort sortiment av påslakanset i olika stilar och material. Välj det som passar dig bäst! Du kan även Megavälja i menyn, i färdiga listor eller helt enkelt öka på antalet varor du har genom att ändra varukorgen. Dessutom har du 14 dagars öppet köp, samt fri retur om du behöver skicka tillbaka dina varor. För att vi inte ska behöva lägga på en hanteringsavgift på 29 kr krävs en liten uppoffring från din sida, om man vill kalla det. Välj mellan 1- eller 2-pack. Användarvillkor, frakt tillkommer, begränsat antal deals, beräknad leveranstid: ca 14 arbetsdagar. Några kunder köpte nyligen nedanstående.


Sitemap