Last news

Lägenhet, lågtrycksgatan 3Länsmansgården, Göteborg 69,5 kvm, 3 rok,. Rymlig 1:a med sovalkov som har stor potential att bli en riktig pärla! I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt..
Read more
Lämnade bilen en gång i fem minuter för att lämna över en grej till en kompis, fick p-bot direkt. Which is sad, because Prater-Wien, is working all year round. Which is sad, because Prater-Wien,. Viseversa skrev..
Read more

Peter lundström konst


peter lundström konst

konsthall Konstakuten i Stockholm (2003 gav i samband med detta ut boken "Album". Vid Järnvägsparken som gränsar till Järntorget ligger det gamla Folkets hus vars fasad pryds av en relief-fris i betong av Rolf Gabriel Kjellberg. Men med Lundströms medvetna formkänsla och hans överrumplande bildsammansättningar blir bilderna ofta mer än just stiliseringar av upplevelser. Det gäller att allt kommer på plats. I Björntorpsrondellen där Björntorpsvägen möter Sundavägen reser sig Carl G Torstensons fem meter höga, djupblå skulptur. Det gör att bilderna blir ännu mer effektfulla och lite skrämmande. Minimalism, de andra verken Peter Lundström ställer ut är akrylmålningar, mer eller mindre inspirerade av abstrakt konst. Livet som banbyggare är inte alltid en dans på rosor. Föreningen Smålands Konstnärsförbund är en sammanslutning av konstnärer under en längre tid boende och verksamma inom landskapets gränser, eller på annat sätt särskilt förbundna med Småland.

Peter lundström konst
peter lundström konst

Peter lundström konst
peter lundström konst

Ta dig tid och upptäck konsten runt omkring dig! Det är en fråga han funderat mycket. Sven Lundh var idégivare till konst- och designmuseet Vandalorum och en aktad man inom svensk möbelindustri. Och jag är ju en bättre människa nu, så känner jag själv i alla fall. Det är klart att vi ändrar saker om det behövs, men jag brukar försöka vara ganska strukturerad, säger han. Text: Leif Mattsson, som spår av händelser eller tecken för turbulenta handlingar bjuder Peter Lundströms målningar på intrikata tolkningsmöjligheter. Med sina 14 meter av glänsande stålplåt har skulpturen blivit ett landmärke som välkomnar sjöfarare in i stadens hamnar. 1958 Smålands Konstnärsförbund bildas 1958 Skulptören Arvid Källström föreslår ett konstarkiv 1961 Det planerade konstarkivet erbjuds lokaler i Värnamo 1964 Smålands Konstarkiv startas i Swed-Expos lokaler 1964 Första Smålandssalongen öppnas 1986 Konstarkivet ombildas till stiftelse och garanteras stöd från kommun och landsting 1988 Arkitekttävling för. Angelica Forsberg, det får inte vara för lätt. Det är också med blandade känslor man igenkänner rekvisitan från självupplevda fall av post festum - eftertankens insikt i ett alldeles för senkommet stadium. Jag ifrågasätter vad jag hållit på med i mitt liv, och ad acta betyder ju att lägga något till handlingarna, förklarar Peter Lundström. I den andra går jag därifrån och gör upp med mitt konstnärsliv och får distans till det.

Omkonst - Peter Lundstr Peter Lundstr m i Betraktarens ga - Skillingaryd Peter Lundstr m - Blogg Peter har stenkoll p banan - Nyheter - Folkbladet Peter Lundstr m Statens Konstr


Sitemap