Last news

I understand that I can opt-out from messages at any time by emailing. Juli 2018: Trabrennbahn Bahrenfeld, Hamburg. Ed Sheeran plant ein neues Album, das Subtract heißen soll. Mai 2018: Páirc U Chaoimh Cork, Irland...
Read more
Speciellt för utbildningen inom industriell ekonomi i Lund är möjligheten att specialisera sig mot matematisk modellering och finansiell statistik. Namn, lärosäte, bI, bII, hP Ämneslärarutbildning i musik med inriktning mot årskurs 7-9. Om statistiken på Antagningspoä..
Read more

Stadsbussarna uppsala karta


stadsbussarna uppsala karta

med färre undantag. Här kan du söka efter en specifik hållplats. 24-timmarsbiljett, till toppen 30-dagarsbiljetter 30-dagarsbiljetter finns för vuxen, studerande* och 7-19. Ringlinjen kan knyta ihop din vardag med enklare redhawks spelartrupp resor mellan skola, jobb och fritidsaktiviteter, så fundera på var du är och vart du ska. Studerande Resor med X-trafik och UL: Reser du med X-trafik och UL:s kombinationsbiljetter (periodbiljett) ska du ha SL-logga på din studentlegitimation. För att möta dagens och framtidens behov av kollektivtrafik lanseras ett nytt linjenät i Uppsala Här kan du läsa om bakgrunden och vägen fram till beslut och genomförande. Uppsala växer och allt fler vill leva i vår stad. Kan köpas på kundcenter från 181201 och från 181209 även i webbshopen. X-trafiks biljetter kan inte användas som delbetalning för vidare resa över länsgräns med UL:s bussar och tåg UL:s enkelbiljetter gäller inte för fortsatt resa med stadstrafiken i Gävle. Biljetterna finns för två olika områden: Gävle stad UL län, gäller för resa inom Gävle zon F1 och UL:s bussar och Upptåg i hela Uppland samt även till Västerås, Strängnäs och Sala.

Stadsbussarna i, uppsala kan du alltid köpa biljett med betalkort ombord.
Givetvis går det även att förköpa biljetter, t ex med UL-kortet, UL-appen eller hos.
Uppsala, buss Personals Semesterhem Ek För.
Linjen 11 buss (Riktning: Uppsala, business Park Norra) har 39 stopp avgår från.
Stopp nedan för att hitta uppdaterade realtidscheman och se deras färdkarta.

Biljetten gäller inte på SJ:s Nattåg. Tågtider för Uppsalatillägget Uppsalatillägg Till toppen UL:s zoner UL:s trafikområde är indelat i fem olika zoner. Tanken är också att avlasta citykärnan så att den totala restiden blir kortare och fler får sittplats i rusningstid. Har du rest med en xtul biljett på X-trafiks trafik vänder du dig till X-trafik för att ansöka om förseningsersättning. SJ-tågtillägg (från och med 181209) Du kan komplettera din årsbiljett X-trafik län UL län med ett SJ-tågtillägg. För väldigt många kommer det att bli en faktisk restidsförkortning, men upplevelsen kommer att bli ännu större av att man inte sitter och åker som en tårtbit, in mot mitten och sedan ut igen, säger Sture Jonsson, presschef vid. Du kan också köpa det på X-trafiks kundcenter på Norra Rådmansgatan i Gävle eller i automaten i Polhemsgången på Gävle Central. Zon 1 - Uppsala innerstad Zon 2 - Uppsala och Knivsta kommun samt Örsundsbro, Alunda, Storvreta, Lövstalöt och Bälinge Zon 3 - Övriga kommuner och delar i Uppsala län Zon 4 - UL:s trafik i Gävleborgs-, Västmanlands- och Södermanlands län Zon 5 - Arlanda Mer. Tillgänglighet, många av våra stadsbussar är anpassade och tillgängliga för personer med funktionsnedsättning. Vuxen kan köpa årsbiljett i vår webbshop, via autogiro eller på våra kundcenter.

Stadsbussarna i, uppsalastadsbussarna uppsala karta


Sitemap