Last news

picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, picture, next Page. Elaka tungor har kallat Kvarteret Viktoria för det finlandssvenska ghettot men vi identifierar oss inte..
Read more
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor Mer. Tåget stannar i Knivsta och på alla pendeltågstationer längs sträckan Uppsala Stockholm C Älvsjö. Flera bussföretag i Sverige har resor till våra mässor. Vilka Tåg linjer slutar nära Pendeln 38..
Read more

Hur är det att bo i sätra gävle


hur är det att bo i sätra gävle

Ett reportage av Umran Michael som intervjuar boende i Fittja. Om du är nyfiken men fortfarande tvekar så har du 7 fördelar här nedan. Med undantag för Barcelona (ungefär samma) får du mycket mer valuta för pengarna i Spanien.

Hur är det att bo i sätra gävle
hur är det att bo i sätra gävle

Ett annat exempel är att människorna på Höjden senare protesterade när fasaderna på deras betonghus skulle målas. Är det någon som bor i Sätra eller Bredäng utanför Stockholm?

Föreningslivet och friluftsutbudet kring Sätra är rikt och här finns något för alla åldrar. Dessutom är levnadskostnaderna lägre, vilket gör att man kan lägga mer pengar på god mat och bra sjukvård. Dessutom är det bra mycket billigare än hemma i Sverige. De är heller inte rädda för att säga vad de känner och tycker om saker och ting. Närservice, skola och fritid, i Sätra centrum finns en relativt stor tillgång till service. Men inte var de sysslolösa eller ensamma.


Sitemap