Last news

Jack Werner: Ingen kan vara neutral inför en pistolmynning Frågan om journalistikens grundvärden har aktualiserats den gångna veckan. Mannen som för tio år sedan satte skräck i Umeå och dömdes för flera grova överfallsvåldtäkter och mordförsök..
Read more
Du pendlar enkelt med tåg, buss och bil. Vi har en arbetsmarknad som präglas av en dynamisk mix av nytt och gammalt. Del 1. Flytta du hit med! Jobb, en dynamisk arbetsmarknad med en mix..
Read more

Hur är det att bo i sätra gävle


hur är det att bo i sätra gävle

Ett reportage av Umran Michael som intervjuar boende i Fittja. Om du är nyfiken men fortfarande tvekar så har du 7 fördelar här nedan. Med undantag för Barcelona (ungefär samma) får du mycket mer valuta för pengarna i Spanien.

Hur är det att bo i sätra gävle
hur är det att bo i sätra gävle

Ett annat exempel är att människorna på Höjden senare protesterade när fasaderna på deras betonghus skulle målas. Är det någon som bor i Sätra eller Bredäng utanför Stockholm?

Föreningslivet och friluftsutbudet kring Sätra är rikt och här finns något för alla åldrar. Dessutom är levnadskostnaderna lägre, vilket gör att man kan lägga mer pengar på god mat och bra sjukvård. Dessutom är det bra mycket billigare än hemma i Sverige. De är heller inte rädda för att säga vad de känner och tycker om saker och ting. Närservice, skola och fritid, i Sätra centrum finns en relativt stor tillgång till service. Men inte var de sysslolösa eller ensamma.


Sitemap