Last news

Vår ambition är att återkommande spela i de europeiska cuperna och vi är därför alltid intresserade av att möta europeiska toppklubbar. AIK:s mittlås Niklas Backman och Alexander Milosevic hade annars god kontroll på Robin van Persie..
Read more
Fråga, Omvandla, Slå Upp Kalkylatorer -Avancerad KalkylatorCalcbuddy. Ale, Bjärke Energi - Zitius, zitius, iP-Only. Great value services in telephony, TV and much more. Alingsås - Open Universe, alingsås - Open Universe, alingsås Energi, Bjärke Energi..
Read more

Hur är det att bo i sätra gävle


hur är det att bo i sätra gävle

Ett reportage av Umran Michael som intervjuar boende i Fittja. Om du är nyfiken men fortfarande tvekar så har du 7 fördelar här nedan. Med undantag för Barcelona (ungefär samma) får du mycket mer valuta för pengarna i Spanien.

Hur är det att bo i sätra gävle
hur är det att bo i sätra gävle

Ett annat exempel är att människorna på Höjden senare protesterade när fasaderna på deras betonghus skulle målas. Är det någon som bor i Sätra eller Bredäng utanför Stockholm?

Föreningslivet och friluftsutbudet kring Sätra är rikt och här finns något för alla åldrar. Dessutom är levnadskostnaderna lägre, vilket gör att man kan lägga mer pengar på god mat och bra sjukvård. Dessutom är det bra mycket billigare än hemma i Sverige. De är heller inte rädda för att säga vad de känner och tycker om saker och ting. Närservice, skola och fritid, i Sätra centrum finns en relativt stor tillgång till service. Men inte var de sysslolösa eller ensamma.


Sitemap