Last news

Varje projekt försöker även att utveckla arkitekturen som en viktig konstform som formas av våra liv, utvecklar vår livsmiljö, väcker känslor och stimulerar våra sinnen. Särskilt då arbetet gäller en lägenhetsrenovering, en villa eller annat bostadsprojekt..
Read more
För att komma i kontakt med oss ber vi er ringa nedanstående telefonnummer, detta på grund av att elektronisk post ej ger oss möjlighet att säkerställa sekretess i den utsträckning vi är ålagda. Mottagningen är förlagd..
Read more

Eon fjärrvärme malmö


eon fjärrvärme malmö

stänga av allt som inte är nödvändigt när. Smarta system ska ta hand om en del av energibehovs-topparna. De boende ska också kunna få veta när det blir soligt, och kanske se till att tvätta just när tillgången på solel är bra, säger Ulla Janson. Vad är speciellt med Greenhouse? I have read the details regarding cookies, in particular with regard to the duration of storage of the data and the content of the consent in the data protection policy. Privacy Policy: I acknowledge the data protection policy. Utanför Malmö är Augustenborg världsberömt. Personuppgiftsansvarig för denna behandling.ON Energilösningar. Vi tar tillvara på energin med ett riktigt bra klimatskal. Augustenborg var MKB Fastighets AB:s första område på 1950-talet. Uppgifterna kommer bara att hanteras av oss och våra koncernbolag.

Flygtid malmö budapest, Cheesecake malmö, Restaurang Mevlana Malmö, Mikrovågsugn malmö,

I ekostadsdelen Augustenborg är arbetet i full gång med passivhusområdet Greenhouse med både hög- och radhus vilket dock är okänt för många Malmöbor. Du har rätt att begära information om och rättelse av dina personuppgifter. Foto: Jaenecke Arkitekter/CC.0. Greenhouse kommer att använda grön fjärrvärme för uppvärmning och varmvatten, solceller kommer att sköta hissar och tvättstugor och förhoppningsvis även täcka hushållselen. Snart kanske dock denna typ av information blir överflödig, eftersom MKB testar en batterilösning som ska kunna lagra energi i fastigheterna så att energi ska kunna sparas till de tider då den digital mediebyrå stockholm behövs som mest. Ett smart system kan känna av när folk i ett visst område börjar jobba och anpassa sin värmeanvändning, så att varmvattnet kan gå till duscharna och elementen kan pausas just då utan att temperaturen sänks i bostaden. År 2020 ska Malmös verksamheter vara fossilfria, och här testas nya tekniker som på sikt kan införas i resten av staden. I can revoke the consent at any time. How this can be done, is written in the. I agree that the cookies as mentioned in the data protection policy in section C are set for marketing purposes.

De flesta Copenhagen malmö, Sommarscen malmö barnteater, Konferens malmö högskola,


Sitemap