Last news

BoutiqueM vintage, Uppsala Adress: Svartbäcksgatan 16, 753 32 Uppsala 55: Sicken bra lista! Emmaus Second Hand, Bälinge-Svista 55, Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider,.m. Tack för ditt meddelande. Aktuellt Öppet torsdag-söndag kl 12-16. Bolagsform: Ideell..
Read more
Muséer kultur i Gamla Stan. Kungsholmen har du ett stenkast till stadsparkerna och Stadshuset. Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over...
Read more

Grove konstruktioner


grove konstruktioner

formål at fjerne støv og alle løse smudspartikler, mellemrengøring, som tilsigter at fjerne fastsiddende, overfladisk smuds, grundrengøring, som tilsigter at fjerne al smuds, samt eventuelt tillige. Pletaftagning Pletter forårsaget af gummihæle kan fjernes med terpentin eller petroleum. Det er langt fra alle gulvbelægninger der kan tåle denne form for rengøring. Tørrengøring Rengøring med tørrensemiddel har den fordel, at man kan gå på tæppet, mens rengøringen er i gang. Dette er især en fordel ved ældre og slidte gulvbelægninger, som er så porøse og ru, at smuds absorberes og bindes til gulvbelægningens overflade. Det gør hver larve dog kun en lille del af tiden, så det er ikke muligt at sige, at der ikke er levende larver, fordi man ikke hører gnav. Endelig kan smitten ske med angrebne pakkasser, møbler eller lignende. Tilsvarende kan der udføres smudsforebyggende foranstaltninger i form af måttearrangementer ved færdsel fra værksteder, kantiner og lignende, hvor der forekommer smuds, som kan være vanskelig at fjerne fra trægulvet.

Olievædede klude skal destrueres eller opbevares på forsvarlig måde for at undgå selvantændelse. Polishbehandling Asfaltgulvet skal polishbehandles inden ibrugtagning. Der skal anvendes hærdnende olie til poleringen. I vandbelastede områder, fx brusenischer, vaskeområder., fjernes eventuelle kalkaflejringer med kalkfjernende rengøringsmiddel. Den mest udbredte maskine er enkeltskivemaskinen, forsynet enten med skurebørste eller nylonrondel, beregnet til skuring. Rengøring bør derfor overvejes allerede ved valget af gulv og det bør være den projekterende, der udarbejder rengørings- og vedligeholdelsesvejledninger fx ved henvisning til denne sektion i Gulvbranchens Gulvfakta eller belægningsleverandørens aktuelle rengøringsvejledning. Hygiegnekrav, indenfor sundhedsvæsnet, medicinalinduistrien, levnedsmiddelindustrien inklusive storkøkkener stilles der ofte meget specifikke og høje krav til hygiegnestandarden, med afledede krav til rengøringsmetoder og materialevalg til følge.

Der findes 3 hovedtyper af mopper: med anlægsflade af bomuldsgarn, med anlægsflade af skumgummi/-nylon med anlægsflade, der oplades statisk. Grundrengøring sker ved vask med vand tilsat grundrengøringsmiddel. Mop, og ikke som ved gulvvask; vådt med efterfølgende optørring. Midler, der angriber pakninger/slanger, kan ikke anvendes i rengøringsmaskiner, da det medfører risiko for utætheder med deraf følgende udsivning af midlet på gulvet. Rengøringsmidler baseret på denne type af produkter har en tendens til at matterer hærdeplastgulves overflade. Doseringen af vaske-/plejemiddel, skal være lavere end ved vask, da der er risiko for opbygning af snavset plejefilm på gulvoverfladen. Vedligehold af olierede trægulve Vedligehold af olierede trægulve har til formål at reparere slidte, ridsede og matte dele af gulvet.

Ved trykinjektion sprøjtes midlet ind i tømmeret under tryk ved hjælp af specialudstyr. Grove, som initiativtager til kystsikring på den jyske vestkyst i 1875. Homogene og heterogene vinyler Gulvet vaskes med vand tilsat universalrengøringsmiddel eller vaske-/plejemiddel, der efterlader en beskyttelsesfilm efter vask.


Sitemap