Last news

Sedan så kommer du att få veta först av alla när jag har en giveaway på gång! Ja det kan. Prenumerera här: /1tBoNfm, min och Tomu's gemensammakanal: /yumiochtomu. Vanliga FRÅGOR, kan jag skicka post till dig?..
Read more
Dagen på Hotell Drottning Kristina Stureplan börjar med en utsökt frukost. Gäster kan lätt nå Stockholm-Bromma flygplatsen, som ligger ca 15 minuters bilresa bort. The location was great as well as I could walk to everything...
Read more

Martina lundström blogg


martina lundström blogg

kan få syn på vad barnen är i färd med att upptäcka och undersöka. #ZimMFS1, alla som skulle iväg på MFS 1998 fick gå en förberedande kurs i u-landskunskap i Uppsala. För mig är det här oerhört skojigt för jag är nästan alltid helt ensam om att heta Martina. Förr tittade vi inom förskolan på själva barnen, jaget och den egna personlighetsutvecklingen var i centrum. Vi tittade nära och upptäckte att de hade olika färg. När jag tittade på bilderna som jag tagit insåg jag att precis den fascinationen av de små stenarna som Johannes gav uttryck för hade jag själv för samma stenar när jag var barn. Jag vet inte när det hände, när jag slutade. Vi kan aldrig veta vad ett barn tänker, men vi kan försöka förstå vad barnet är upptaget med just nu genom att se på det barnen tittar. Det är den vetskapen som får mig att tjata om att vi ska se barn som likvärdiga oss vuxna.

Mötesplats för lärande heter den här bloggen just därför att det är det jag vill att den ska vara;. Martina Lundström är pedagogista, förskollärare och egen företagare med uppdrag att bygga upp Lektionsbanken för förskolan. Hon föreläste på Förskolans Rikskonferens om begreppen lektion och undervisning och vad de kan betyda för oss i förskolan.

Claes lundström stockholm, Robert Lundström crawford, Ragnar lundström, Maria lundström cdon,

Legitimerad förskollärare, pedagogista och författare till boken "Det synliga barnet barns perspektiv i kvalitetsarbetet" (Lärarförlaget, 2016 Medförfattare till boken "Mediepedagogik på barnens villkor" (Lärarförlaget, 2014). Så när vi träffades i Harare var det en fin liten skara: Lotta, Lotta, Martina, Martina och Martina. Utbildar och handleder i syfte att utveckla pedagogisk verksamhet och främja barnens perspektiv. Detta var en mycket spännande tid i mitt liv och jag har länge tänkt att jag ska skriva ner en del av det som hände den här tiden. På kursen i Uppsala var vi fem stycken som skulle åka till Zimbabwe under sommaren. Erbjuder kurser/workshops och processutbildningar. Det är den som får mig att jobba för att barnens perspektiv ska betraktas som tillräckligt intressanta och viktiga för oss att utgå ifrån i förskola och skola.

Mitt CV martina lundstrÖM MÖtesplats FÖR LÄrande fskriks Martina Lundström- Lektionsbanken för förskolan

Bor på kreta blogg, Daniel lundström compricer, Ida lundström östersund,


Sitemap