Last news

Du kan med ditt lösenord och e-post logga in på Min Sida och se personuppgifter vi lagrar om dig och dina resor. Detta innebär att du också kan begära rättning eller radering av dina personuppgifter...
Read more
Säkerhetspolitiken får även den ökad diskution med tanke på de rådande terrorhoten som ökat kraftigt i Sverige och Europa på senaste tiden. Vet du inte vad du ska rösta på till valet 2018? Politiska utspel som..
Read more

Göteborgsoperans kaffe


göteborgsoperans kaffe

mer och boka biljetter, häxor, hjältinnor, listiga kvinnor En konsert med GöteborgsOperans Damkör. Text och bild: Erika Tiefensee Avenyn Foto: Wikipedia 17 Sweor var och såg den berörande filmen med Donald Sutherland och Helen Mirren. En målning av den kände konstnären Gustaf Cederström (1845-1933) föreställer dottern till Frälsningsarméns grundare i färd med att missionera sitt budskap på en krog. . Helst genom att gifta sig med sin buttre husbonde.

Göteborgsoperans kaffe
göteborgsoperans kaffe

Vid matinéer gäller särskilda öppettider. Motivet kan nu vara från vardagslivet, även från lägre samhällsklasser. Restaurang Tvåkanten, kungsportsavenyn 27 - Göteborg., datum/Tid. Ett spel som vid första anblicken kan verka väldigt komplicerat med alla olika brickor. Ett exempel ser vi i en målning av Amalia Lindegrén (1814-1891). Tidigare okänt arkivmaterial har färglagts och fått nytt liv och jämte operadivan själv medverkar de digniteter som omgav henne; Marilyn Monroe, JFK, Grace Kelly och Elisabeth Taylor. La serva padrona, pigan som husfru vill den kvicka hushållerskan Serpina komma upp sig i livet. Erika hade bokat bord ute och beställt sol och 23 grader på kvällskvisten, så det var ingen som led något särskilt. Vi ses: Onsdag 28 mars.45 (Obs. Härligt ställe med inspiration från asien, vi provade på både drinkar och barmeny och konstaterade att hit kan man gå igen! Köksmästarens rekommenderade trerättersmeny, vinpaket (utvalt av, göteborgsOperans sommelier).


Sitemap