Last news

Annkie Hasselkrantz från Hedby (Djura) följde upp sin utställning hon nyligen visat i Hedby bystuga. Ragnar Nyberg, vinnare i Dala digitalsalongens tävling för bildspel, avslutade med ett nostalgiskt bildspel från Moje och Gagnef. Der Name: Joshua..
Read more
Vi rekommenderar att du går en introduktionskurs för att komma igång. Klicka dig vidare till den anläggning du är intresserad av för mer specifik information om utbud, priser, adress och öppettider. På våra anläggningar i Stockholm..
Read more

Väder stockholm 10 juli


väder stockholm 10 juli

månadens varmaste dag. Lobonäs i Hälsingland fick 44,2. Läs mer septembervädret, stockholm : Så brukar det enterspace stockholm öppnar vara.

Stockholm - Vädret i Juli i Stockholm, Sverige 2018väder stockholm 10 juli

De högsta temperaturerna rapporterades från Götaland, där Målilla hade 30,7. Allra varmast var det med 34,0 i att göra i stockholm imorgon Markaryd i Småland. Hur ser vädret ut i Juli i Stockholms skärgård? Däremot har det varit ett antal rapporter om kraftiga stoftvirvlar under soliga dagar. Leipikvattnet i nordligaste Jämtland fick 26,0. Efter en natt med lokal frost i Jämtland och Härjedalen blev söndagen den 8 juli solig och högsommarvarm i största delen av landet, men efterhand kom det in ett regnområde västerifrån som gav lite drygt 20 mm på några håll i Dalarna och Härjedalen. Såväl Hoburg på Gotland som vår nordligaste väderstation Naimakka satte nya värmerekord med 31,0 respektive 29,5.

Spr k- och litteraturcentrum, Lunds universitet M: hard rock cafe t-shirts Nasdaq OMX Stockholm Timeline - Nasdaq


Sitemap