Last news

Efter ditt första telefonsamtal till oss så kan du också få en bokad besökstid på vår mottagning. Unna dig att följa vår övning medan du ställer om från ditt arbetspass till vad det nu är du..
Read more
Du betalar bara ränta* när du utnyttjar krediten, det utgår ingen kontraktsränta och inga avgifter tillkommer. Om du väljer ett vanligt privatlån och vill ha en trygghetsförsäkring är den ofta möjligt att teckna samtidigt. Har du..
Read more

Framtid stockholm rinkeby


framtid stockholm rinkeby

Framtid Stockholms och Socialförvaltningens ledord är Resultat, Evidens och Samarbete, RES. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Framtid Stockholm har fått ett politiskt uppdrag att starta upp en filial i Järvaområdet som består av stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta. Framtid Stockholm erbjuder ett likvärdigt och transparent utbud av stöd- och behandlingsinsatser och ska vara en enkel ingång för ungdomar, föräldrar och samarbetsparter. Då arbetet med, framtid, stockholm, järva nu ska byggas från grunden kommer det krävas att gruppledaren är nytänkande och beredd/ intresserad av ständiga förbättringar i nära samarbete.

Framtid Stockholm Järva
Gruppledare Framtid Stockholm Järva - Lediga jobb
Hälsomässa i Rinkeby Centrum, Stockholm
How to Get From, stockholm to, uppsala in Sweden

Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens. Framtid, stockholms och Socialförvaltningen ledord är Resultat, Evidens och Samarbete, RES. Kvalifikationer, du har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Vid behov utförs strukturerade samtalsprogram i form av Repulse och Vägvalet. Arbetsplatsbeskrivning, framtid, stockholm är en central enhet inom Socialförvaltningen. Särskilt kvalificerad kontaktperson (skkp insatsen Särskilt kvalificerad kontaktperson (skkp) vänder sig till ungdomar 15 -21 år som har dömts för brott eller väntar på åtal där socialtjänsten gjort bedömningen att det föreligger ett särskilt vårdbehov.


Sitemap