Last news

Få har vågat fråga, är hon kanske uteliggare, kan hon vara farlig? Det är vinterns hårda vindar och regn som orsakat sprickorna. Det har blivit till en folksjukdom med stora kostnader för kanadensiska staten. Jag har..
Read more
E-tjänster, med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du se personlig vårdinformation och kontakta vården på ett säkert sätt. Är det här ditt företag? Har du överskott av bröstmjölk och möjlighet att donera? Aktuellt, praktisk information, information för..
Read more

Gästrike återvinnare gävle


gästrike återvinnare gävle

finns vårt kontor på Utmarksvägen. Här tas de stora övergripande besluten om den kommunala verksamheten. Telefon Medborgarservice:, e-post: Mer information och besöksadresser: Kommunstyrelseförvaltningen. Öppettider, stadshusets, förvaltningskontorens och Medborgarservice normala öppettider: måndagfredag.

gästrike återvinnare gävle

Här hittar du exempel råd och arbetsgrupper i kommunen. 8.0016.00, klämdag (helgfri måndag-fredag mellan två arbetsfria dagar.0012.00. I förekommande fall kan du också hitta anställda, exempelvis nämndsekreterare. Viktig information om din sophämtning, sök sophämtningsdag och andra tips. Integration Gävleborg webbplats ska bidra till att ge en samlad bild av de integrationsinsatser som pågår i länet samt sprida information och kunskap. Kommunledningskontoret, Ekonomikontoret, Personalkontoret, Informationskontoret, Inköpskontoret, IT-kontoret, Näringslivskontoret, Sandbacka Park Utvecklingskontoret, Servicekontoret och Tekniska kontoret. I nämnderna sitter politiker som är utsedda av kommunfullmäktige.

Indisk restaurang gävle chakra
Tandläkaren gävleborg


Sitemap