Last news

Sedan är det flera linjer som får betydligt tätare trafik än i dag. Biljetten gäller då på vissa SJ InterCity-tåg på sträckan Gävle-Uppsala-Gävle. Linjerna är färre till antalet men går i gengäld oftare och mer konsekvent..
Read more
Kap Verde, läckra Kap Verde i vinter? En rad myndigheter är oroliga för att strukturomvandlingar skjuts upp om krisande företag får söka statligt stöd enligt ett nytt förslag. Thailand, upplev Thailands övärld! Hyrbilen till bästa pris..
Read more

Plommonkaka med mandelmassa i långpanna


plommonkaka med mandelmassa i långpanna

degen i en pajform med löstagbar botten, ca 26 cm i diameter.

Dessa frukter är så goda att äta som de är men även roliga att baka med.
Jag hade i kylen en bit mandelmassa som började bli lite torr.
Recept saftig plommonkaka i långpanna.
175 g smör, rumstemp 3 dl rörsocker 3 ägg.

Wsp stockholm medarbetare
Maryland state board of education student medlem
Mjuk kaka i långpanna med kokos
Ta bort rost med ättika

Tryck plommon i smeten. Plommonkaka med mandelmassa, jag har fått massvis med plommon. Jag hade i kylen en bit mandelmassa som började bli lite torr. Puddra sedan plommonkaka med florsocker och skär i bitar. Underbart god och lyxig paj med mandelkräm. Dela och kärna ur plommonen med en liten kniv. Tid: ca 1 timme 24 rutor, ingredienser: Vegetariskt, utrustning du behöver: Gör så här: Klä en ugnsform ca 20x30 cm med bakplåtspapper. Nuvarande Plommonpaj med mandelmassa. smält smöret till ungefär hälften och ta sedan bort från plattan och låt resten smälta av befintlig värme. Hållbarhet och förvaring: Frys helst in de rutor du inte äter upp samma dag, hållbarhet minst 3 månader.

Av. borges de medeiros nr 1565


Sitemap