Last news

Your passport photos must be: In color, in jpeg (.jpg.jpeg) file format. Do not wear a hat or head covering that obscures the hair or hairline, unless worn daily for a religious purpose. Equal to or..
Read more
Suzuki Senou, 2007 (Lilac pygmygoby) 2 Trimma okinawae ( Aoyagi, 1949) (Orange-red pygmygoby) 2 Trimma omanensis. Eviota, they are known commonly as pygmygobies or dwarfgobies. Zootaxa, 4144 (1 1-53. Kontaktperson: Conny Johansson, Platschef, boka en..
Read more

Vädret i stockholm nästa vecka


vädret i stockholm nästa vecka

nedan i kommunikationsfältet skickat till ovan angiven. Hojta gärna om någon är intresserad!, skriv loppis i ämnesraden. Jenny, skrev den Det finns ju igen garanti om man inte säljer, säg att jag betalar 725kr och sen säljer jag inte för mer än samma, då har jag stått i 2 dagar i flera timmar och inte fått något för det. Och jag skall dit för tredje gången och sälja! 1 Plats i C - hallen 1 Hörnplats för hela helgen Pris för denna 800:- Samt 1 Plats i A - hallen Endast Lördag 1 Väggplats Pris för denna 600:- För Bokning Ring.B.S. Till ett värde av 500 pr/st För att vara med göteborgsoperan mat paus i utlottningen måste ni fylla i en lapp med namn, e-mail samt.

vädret i stockholm nästa vecka

Har ni några platser kvar? Och är övertygad numera att det blir så även denna gång! Och alla ni som besökte oss i helgen, ett riktigt stort tack till er alla! Som vanligt hade vi mycket besökare, tack lov i annat fall skulle det vara omöjligt att genomföra dessa Megaloppisar för det är otroligt mycket kostnader utgifter för att kunna genomföra dessa ska ni veta! Nu är det hög tid att boka in sig till Megaloppisen den 3 - 4 Oktober i nuläget är det bokat till 96 så än finns det platser kvar, dock brukar det gå fort på slutet, så hör gärna av er snarast till oss. Vill ni vara med och sälja, då är det dags att göra er bokning nu! Masens Megamässor skrev den Som vi tidigare meddelat kommer det att komma lite trevliga nyheter och här kommer lite information om detta! Tommy skrev den Helgens kommande Megaloppis är Fullbokad!

Loppisbo skrev den skivor band är mitt huvudnummer!även musiktidningar typ Bildjournalen, facktidningar rock/country/blues även utländska, äldre skivkataloger.m. Kan varmt rekomendera denna loppis man kan inte skylla på arrangörerna om man inte får sälja man måste sälja sånt folk vill ha och se till att det är frät tips på en super loppis är arcus prylmarknad och dom kör bara en dag dock. Tommy skrev den Extra insatt Megaloppis i Solnahallen på Påskafton den 26 Mars är du hemma i Stan så passa på att boka in dig till denna 1 dagars loppis, sist vi körde Påskafton hade vi 2934 besökare för info Bokning ring Tommy skrev den.

Var ligger lärarhögskolan i stockholm
Polisen stockholm city händelser
Hotellfrukost söder om stockholm
Museum stockholm djurgården


Sitemap