Last news

Hit vallfärdar besökare från hela världen. Under rusningstid kan det vara klokt att be chauffören ge dig ett fast pris från Frankfurt flygplats till er destination. Ankomst- och avgångsinformation som publiceras på denna webbplats är..
Read more
Det är viktigt att hela tiden följa upp kvalitet och visa engagemang för kunden, säger Thomas Engström. Verkstäderna arbetar med både service och skadehantering, det vill säga försäkringsskador. Och vi ser heller inte att antalet bilar..
Read more

Barn och ungdomsmottagningen helsingborg


barn och ungdomsmottagningen helsingborg

oss på plats så hjälper vi dig. Akuta patienter hänvisas till vårdcentral eller akutmottagningen i Lund eller Helsingborg. Start onsdag 28/11, kl 15-16.30 (4 onsdagar, samma tid) Begränsat antal deltagare (4-8 personer frågor och eller anmälan till: eller via receptionen Tel. Visa på karta, vi tar emot barn under 18 år som har en kronisk sjukdom. Vi erbjuder vaccination mot hepatit. .

Besöket är gratis och vi som arbetar här har tystnadsplikt. Om du har legitimation eller pass, ber vi dig ta med detta vid ditt besök. Känner du igen symptom som stress, oro, ångest kan denna grupp vara något för dig. Barn- och Ungdomsmottagningen Helsingborg.

Ungdomsmottagningen Helsingborg - Umobarn och ungdomsmottagningen helsingborg

Anmäl ert besök i kassan. Kontakta oss för mer information eller för att boka tid. Ditt besök hos oss, om ni inte har möjlighet att komma på den bokade tiden är vi tacksamma om ni meddelar oss så snart som möjligt. Det här är några exempel på sånt mottagningen kan hjälpa dig med. Tillsammans utforskar vi oss själva och vilka vi är/vill vara. Särskilt utbud, uM online Skåne din ungdomsmottagning på nätet. Istället för besöka mottagningen träffar du vår sjuksköterska via Skype. Vi finns för dig från 12 år till den dag du fyller. Wir verwenden Cookies, kul i sommar malmö 2018 um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, processa och dela viss information om våra besökare.

Balklänningar helsingborg ängelholm, Apoteket södergatan helsingborg öppettider, Konserthuset i helsingborg,


Sitemap