Last news

Om du har smärta, ont eller en funktionsstörning som begränsar din förmåga att vara aktiv i vardagen är du välkommen till oss. Vi är en sjukgymnastik centralt i Uppsala med många års erfarenhet inom stroke och..
Read more
Vad är bra och vad behöver vi förbättra och utveckla utifrån ett digitaliseringsperspektiv? Idag är digitalisering en del av vår vardag utan att vi egentligen funderar så mycket på det. Stäng, we have detected that you..
Read more

3d-utskrift uppsala universitet


3d-utskrift uppsala universitet

Utskriftssystemet tillämpar så kallad FollowPrint, det vill säga utskrifterna sänds till en central utskriftskö. När du skickat utskriften från datorn går du till valfri eduPrint-skrivare. Med en svag lukt av bränt trä bygger skrivaren sakta men säkert upp lager efter lager till ett Babels Torn. Inloggningsmenyn, när du loggar in på en eduPrint-skrivare kommer du till startmenyn. Tornet kommer sedan att finnas att beskåda ytterligare en tid på Sliperiet. Vid flera utskriftsjobb och där inte alla jobb ska skrivas ut på en gång går man till "Släpp utskriftsjobb" och därifrån väljer vilka dokument som önskas skrivas. Kontakt: Linnéa Therese Dimitriou, Umeå universitet, Sliperiet Telefon. Tornet är snart tre och en halv meter högt och därmed inte bara det högsta som Hangprinter byggt utan också redan betydligt högre än de objekt som kan 3D-printas med de största existerande 3D-skrivare för termoplast som finns, då den största på marknaden kan skriva.

3d-utskrift uppsala universitet

E-post: Hangprinter utvecklingsblogg, läs också. Se guider för klient-skrivaren och för, airPrint-skrivaren (. Du kan använda alla student- och biblioteksdatorer på campus för att göra utskrifter, och även din egen dator, mobiltelefon eller surfplatta. Du når dem inte hemifrån. Webbutskrift " (endast enkelsidig utskrift är möjlig äta lunch i uppsala därifrån). Kopiering nås via Enhetsfunktioner. Med ditt, campuskort loggar du smidigt in på skrivarna efter en enkel registreringsprocedur vid den första skrivare du går till.

Alriksgatan 7 uppsala
Budget student uppsala


Sitemap