Last news

Istället för att vara delaktiga i Black Friday vill vi inspirera till att köpa få, men riktigt bra och väl utvalda saker. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest..
Read more
Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och är exempelvis den enda livsmedelsbutik i landet som är certifierad i enlighet med krav, MSC, Svanen och Bra Miljöval. Ladda ner Tiendeo appen, tack vare våra cookies kan vi..
Read more

Lunds universitet antagningen


lunds universitet antagningen

denna bedömning annonseras doktorandprojektet på Lunds universitets hemsida. Vid antagning av deltidsdoktorander ska handledaren kunna uppvisa finansiering på minst 100 000 kr för att täcka resurser som dator etc. Antagningen Lunds Universitets uppgifter, tack! Den som antas till utbildning på forskarnivå måste ha handledning och studiefinansiering för hela utbildningen klarlagd redan i samband med antagningen så att det blir möjligt att avsluta utbildningen efter fyra års heltidsstudier eller åtta års halvtidsstudier. Ställ din fråga till antagningsavdelningen vid Lunds universitet. Det finns inget krav på att dessa doktorandplatser utlyses men den tilltänkta doktoranden måste ha en handledare och ett projekt som prövas på samma sätt som för heltidsdoktorander.

Ida lundström östersund
Universitetsbiblioteket göteborg centralbiblioteket

Besöksadress: Genetikhuset, Sölvegatan 29 B Lund, karta på, postadress: Antagningsavdelningen. Majoriteten av heltidsdoktorander vid Medicinska fakulteten får en anställning som doktorand. Urvalsprocess, utlysta doktorandprojekt ligger ute på hemsidan i minst tre veckor. Sista ansökningsdag inför höstterminen är den 15 april och inför vårterminen den 15 oktober. Vid annan studiefinansiering ska finansieringens omfattning motsvara minst ingångslönen efter skatt för en anställd doktorand. Lunds universitet, box Lund). Hur vi behandlar dina personuppgifter: Lunds universitet behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Anställningen inom sjukvården garanterar finansieringen av utbildningen och man anställs inte som doktorand men blir antagen till utbildningen. Ställ din fråga till Antagningsservice. Telefon:, mån-fre kl 916.


Sitemap