Last news

Uppsala har utsetts till Årets tillväxtkommun 2018. Samtidigt har du förmåga att tänka övergripande, se och förstå de långsiktiga konsekvenserna av olika beslut. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, kansli, HR, IT..
Read more
Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Barn 0-3 år reser alltid utan kostnad i sällskap med betalande vuxen Moped / cykel medföres utan kostnad vid..
Read more

Skarpt läge göteborg jobbmässa


skarpt läge göteborg jobbmässa

andra är helt nya. Referera till dem du pratat med på mässan. Våga be om att få komma på intervju! Skarpt läge är ett samarbete mellan Team Göteborg och Näringslivsgruppen på Göteborg Co, Radisson Blu Scandinavia, Arbetsförmedlingen och Visita, och målet wWW orebro e är att vara Sveriges bästa jobbevent för unga. Intresset för Skarpt Läge 2018 var stort, under de tre timmarna som mässan håller på besökte drygt 1 146 personer mässan, vilket var några fler än förra året. Förbered gärna en presentation av dig själv hemma. Läs på, använd internet och läs på om de företag du kommer att ta kontakt med. Referera i samtalet, referera till vad du läst på arbetsgivarens hemsida när du pratar med arbetsgivaren.

Stort intresse för Skarpt lägeskarpt läge göteborg jobbmässa

Gamla jazzhuset göteborg, Köper begagnade fälgar göteborg, Rysslands konsulat göteborg, Sista minuten göteborg thessaloniki,

Förra året fick över 200 av besökarna jobb, efter sex månader hade drygt 120 stycken kvar sina jobb. Bland utställarna i år finns en spridning av attraktiva arbetsgivare, som exempelvis Condeco, Göteborgs stad, PostNord och SVT. Mässan är ett samarbete mellan Team Göteborg och Näringslivsgruppen på Göteborg Co, Radisson Blu Scandinavia lund friskis Hotel, Arbetsförmedlingen och Visita. Det handlar om att ge unga sitt första jobb. Och säg inte att du blivit ditskickad. Några dagar efter ditt mässbesök är det dags för återkoppling. Då blir du inte en i mängden och dina chanser att få bra personlig kontakt ökar avsevärt. Mejla eller ring de arbetsgivare du träffat. Visa i stället att du är intresserad av tjänsten och av företaget som arbetsplats.

Frågor som inte bör ställas. Mässan är en renodlad jobbmässa som riktar sig till ungdomar och unga vuxna i Göteborg. Ta kontaktuppgifter, be alltid arbetsgivaren om kontaktuppgifter eller ett visitkort för att du lättare skall kunna följa upp dina sökta arbeten.


Sitemap