Last news

Med defa Security och ett Link-abonnemang har du tillgång till allt som du behöver för att skydda ditt fordon. Nu går polisen ut med information om riskerna med att handla på den stora readagen, samt..
Read more
Lund: 28 km, med flyg: Närmaste flyg inrikes: Sturup. . Grekland - Aten, island - Reykjavik, irland - Dublin. Inom en timme når du fler än 70 golfbanor - en plats att njuta och leva! Direktbuss..
Read more

Linköpings universitet lediga jobb


linköpings universitet lediga jobb

och bidra till vår fortsatt positiva utveckling präglad av lika villkor, jämställdhet och mångfald? Vi skulle önska att du tar ditt nästa kliv i karriären hos oss. På använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt media markt västerås TV väggfästen för dig. Ett framgångsrikt universitet behöver motiverade medarbetare inom många områden. Läs mer om cookies och vår hantering av personuppgifter. Vi söker hela tiden nya, engagerade medarbetare; såväl forskare, doktorander och lärare som teknisk och administrativ personal. Karl Wennberg, professor i företagsekonomi, patrik Thollander, professor i energisystem, nolltolerans mot kränkningar inom universitetet.

linköpings universitet lediga jobb

Facebook jobb i stockholm
Logga in på Lunds universitets bibliotek
Umeå tekniska universitet språk
Jobba på gröna lund ålder

Låt Linköpings universitet bli din nästa arbetsplats. Internationella rankningar visar att vi är bland de främsta universiteten i världen, och våra studenter är hett eftertraktade på arbetsmarknaden. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. I dag är vi 27 000 studenter och 4 000 medarbetare. Kunniga och engagerade medarbetare är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Ett internationellt universitet, bra att veta, förnyare från början.


Sitemap