Last news

Om SEB, hr kommer det st lite siffror om den hr banken. Kommunstyrelsen sammanträder 21 november. Sprra kort, har ditt kort blivit stulet eller r frsvunnet? Här hittar du oss. Nr fr att sprra ditt kort..
Read more
På deras hemsida kan man hitta föranmälan av inkommande fisk, prisnoteringar, utbildningscentra med mera. Göteborgs Fiskauktion (GFA) som ligger i Majorna har fått en ny hemsida. Vi er selvfølgelig MSC certificeret og vi bevarer den fulde..
Read more

Boo hundar priser


boo hundar priser

hÄR, hunden, boo är trimmad på ett lite annorlunda vis, man har klippt ned stor del av pälsen vilket ger. Vi vill påstå att den större typen av Pomeranian oftast är sundare än den lite mindre. Hunden är din bästa vän och den förtjänar endast det bästa. Kanske var anledningen till att uppfödaren gjorde en parning just nu att så många hade sagt sig vilja ha valp just nu och plötsligt finns inte seriösa köpare till alla.

Om färgerna avviker från ovan så är det färgfel. Det är heller ingen ras där man tjänar några pengar på även om små hundar har blivit en modefluga, tänk dig att ett kejsarsnitt kan kosta upp till.000 sek om det görs på en helg. Du skall få med en stamtavla utfärdad av kennelklubben samt ett veterinärintyg på att hunden är frisk, intyget får inte vara äldre än 7 dagar. De större hundarna har ofta också en bättre tandstatus och får behålla sina tänder längre än de mindre exemplaren av rasen. Inte minst i avel då de mindre tikarna oftare får problem med förlossningar och behöver kejsarsnittas. En bra uppfödare är guld värd och kan vara till stor hjälp genom hela ditt hundägarskap. Boo ett gulligt nallelikt utseende.


Sitemap