Last news

yh Yrkeshögskolan: Tandsköterska (Här hittar du utbildningar. GÖR SÅ HÄR: Lämna en kommentar här med din e-post, när/var du ska studera/studerar och lite valfri info om dig själv. Faisal Mahmud utbildar på Nackademins dagkurser inom React..
Read more
08dec2018, lions julmarknad 11:00-16:00Rådhustorget, välkommen till julmarknad på Rådhustorget i centrala Vaxholm. Mälarhöjden, mälarhöjden ligger i sydvästra Stockholm cirka 10 kilometer från city. Alla lägenheter har två rum och kök. Fascinerande människoöden och brittisk aristokrati. Här..
Read more

Bygg stockholm city


bygg stockholm city

sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Det är både stora och små projekt, några i tidig planering och andra som nästan är färdiga, till exempel Citybanan som invigs nu i sommar. Här får du veta mer om hur Stockholm växer och hur det påverkar de platser du bor bankomat malmö sjukhus och rör dig.

Av bjornasplind onsdag 26 september 2018. Projekt City samordnar olika aktörer och de stadsutvecklingsprojekt som pågår i innerstaden, främst inom Norrmalms stadsdel. Området kring Tegelbacken och Centralen utreds för att skapa en bättre trafiksituation och en trevligare miljö för gående och cyklister. På så vis skulle miljön fortsätta förmedla berättelser om 1960- och 70-talens stadsbyggande, säger Annsofi Edberg, handläggare på Länsstyrelsens enhet för planfrågor i ett pressmeddelande. Det vill i alla fall staden. Det här skriver Stockholm Direkt. Ett delvis bevarande av byggnaden skulle låta viktiga karaktärsdrag finnas kvar, som till exempel de successivt utkragande fönsterbanden och den tidstypiska färgen på huset. Vi expanderar, renoverar och bygger ihop så att du och alla andra får förutsättningar att jobba, leva och åka dit ni ska. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Det så kallade Passagenhusen vid korsningen Regeringsgatan-Mäster Samuelsgatan ska rivas och ersättas med ett nytt kontorshus.


Sitemap