Last news

Frukostpaketet är riktigt prisvärt - här får du en god smörgås (valfritt pålägg) tillsammans med färskpressad juice, müsli och kaffe eller te till ett bra paketpris. Götgatan 49-51, Södermalm, miss Clara. Kommer ni med egen bil..
Read more
Gravfältet i Skogsbyn är helt övervuxet. Här cyklar du på vindlande grusvägar i härlig natur genom skogar och hagar eller utmed vattnet. Vid gruvbryggan trängdes Evert Taube med Anders Zorn, Hasse Z och kronprins Gustaf...
Read more

Leverans mat Göteborg


leverans mat Göteborg

Otroligt bra bemötande, lyhörda med vad kunden har för önskemål som dom alltid löser och framförallt är dom miljömedvetna Patricia, Renova Jag beställde smörgåstårtor från er den 9 juni för leverans den 10 juni.30 på mitt hotell. När ni väljer oss stödjer ni ett företag som tar ett socialt ansvar och ser till att djur och människor har det bra, även för nästkommande generation. Välj dina favoriter och beställ enkelt här på hemsidan!

Ett textmeddelande har skickats till: phoneNumber. Våra uppskattade smörgåstårtor är noggrant dekorerade och välsmakande. Några av de mest köpta varorna i Göteborg just nu ser du längre ner på den här sidan. Låt oss göra ditt evenemang extra minnesvärt. Oavsett storleken på ditt evenemang eller när du behöver ha maten levererad kan du lita på att submans Catering Göteborg dyker upp i tid alltid med hög servicenivå. I våra butiker så har vi ett stort sortiment på över 10000 olika varor där du kan hitta allt från ekologisk mat till hushållsartiklar och färsk frukt.

Leverans mat Göteborg
leverans mat Göteborg

Matrummet lund lunch, Gamla jazzhuset göteborg,


Sitemap