Last news

I enjoy collecting these treasured bits. Compare Tonneau Cover, Genesis Tri-Fold, Vinyl, Black, Dodge, Ram, Each ( 17 ) Part Number: LND-95064 More Detail. Galans huvudarrangör och Real Fighters huvudtränare Toni Guniovic och två fighters som..
Read more
Några exempel för buffet till många. Till större event och kunder hyr de även ut mobila kök och containrar. Utanför Stockholms innerstad tillkommer frakt beroende på hur stor beställningen. Här guidar vi till restauranger och..
Read more

Roliga butiker i göteborg


roliga butiker i göteborg

Vi fyller dina ballonger med helium! Idag finns bokaffären lite överallt i stan och med ett stort utbud av böcker, papper, pennor, kontors-material, datatillbehör och mycket mer. Men vad är det som får långa köer att ringla sig ut ur butiken några gånger om året? Vi har alla, och då menar vi verkligen alla, attributen! Är du ute efter kända varumärken så är detta platsen för dig. Om man inte vet var "Ströms-hörna" ligger kan man också säga att vi syns vid den stora termometern. Utöver det finns en lång rad tillbehör som hattflor, paljetter, dragkedjor, armbågslappar och provdockor (men inte tyger). Antingen tar man sig in på den vackra innergården via Da Matteo eller så väljer man den välvda ingången från Kaserntorget. När man kliver in på Knapp-Carlsson hoppar man raskt sjuttio år bakåt i tiden inredningen är från 1945.

En butik för både stora och små miniatyrfantaster många av kunderna är vuxna. I skrivande stund är öppettiderna begränsade till onsdagseftermiddagar och lördagar kolla på webbsidan. Hitta till Knapp-Carlsson. Upptäck designstaden, göteborg, butiker som inspirerar. Köpcentrum med 200 butiker, 25 matställen och en massa annat härligt. Både de som är köpta hos oss och de som är köpta i andra butiker! Redan 1882 öppnades den första bokhandeln av Carl Wettergren och Theodor Kerber, då som.


Sitemap