Last news

Varje vecka tränar. Göteborg 1 250 SEK 8 tillfällen Idrott för barn i Göteborg - Hisingen Knatteskutt Grupperna delas in efter barnens ålder, till exempel 2-3 år och 4-7 år och upplägget är framtaget för..
Read more
Innehållet nedan är skapat av våra användare. Här kan du förvandla ditt möte till en storslagen upplevelse med bild- och ljud i världsklass. Salong, antal platser 3D, wifi, fast internetupp. På stor bioduk i salongen, mässa..
Read more

Frukost söder om stockholm


frukost söder om stockholm

Poh- Janrell. Den saliga blandningen av möbler sätter en speciell prägel på stämningen och här är dessutom nästan allt till salu, från stolen till bordet och muggen du dricker. Non Solo Bar finns både på Odengatan och Rörstrandsgatan.

frukost söder om stockholm

frukost söder om stockholm

Oavsett om du föredrar svart kaffe och en croissant, en nyttig hälsofrulle eller hela frukostbordet så vimlar det av alternativ för den som vill gå ut lite tidigare och äta frukost på stan. Kryp upp i en sammetsklädd soffa med nybryggt kaffe och något smarrigt frukostalternativ. Parmmätargatan 7, Kungsholmen Coffice Anpassat för arbetsmyror Varför stressa iväg när man kan inleda arbetsdagen med frukost på café? I USA har trenden med att äta frukostmat senare på dygnet blivit så stor att den har fått ett eget namn: "brinner som i "breakfast for dinner". Folkungagatan 67, Södermalm, mahalo. Här finns också färskpressade juicer och smoothies i en mängd olika smaker och rawfood-bakelser om man är sugen på något sött. Södermalm har ett gäng trendiga bistroer, mysiga krypin och härliga delis som serverar frukost efter allas tycke och smak. Rörstrandsgatan 4, Vasastan Här behöver du inte vara särskilt morgonpigg för att avnjuta en god frukost - detta hak med tydligt brittiska influenser serverar nämligen frukost hela dagen. Uteplatsen är populär om vädret tillåter. Köket, som går i fransk-svenska tecken, bjuder på allt från croissant och omelett till hälsosam gröt, grekisk yoghurt, ägg och färsk råsaft från centrifugen - något för varje frukostsmak. Här samsas kaffeentusiaster, studenter och frilansare som tar med sig kontoret. Frukost hela dagen, greasy Spoon, frukostkafé med skotska pannkakor, eggs benedict, birchermüsli med mera.

Tips på bra brunch i stockholm
Vegan kinesiska stockholm


Sitemap