Last news

Det är roligt, ger bra motion och är enkelt att lära sig. . Tävlingen spelades tyvärr i fyra olika hallar. Och slutligen tog Rose brons i DDB med Astrid Rückert från Spårvägen. Nu på sistone har..
Read more
Känslan av att kliva ner i en bubbelpool och luta sig tillbaka i det varma vattnet är svårslagen. Det nya lyxhotellet Drottningtorget kommer att byggas på egen mark. I Sverige finns det (2014) bara fem..
Read more

Konståkning stockholm


konståkning stockholm

vintersporter. Har ni frågor om er order eller retur? . Arkivbild, i helgen fattade ISU Council (International Skating Union) beslut om att Svenska Konståkningsförbundet ska få arrangera VM i konståkning i, stockholm 2021. Ni kommer lättast i kontakt med oss per mail: Önskar ni boka tid för skridskoutprovning på Magdalenag 5 i Örebro? GOE-seminarium i Mölndal och Borås, passa på och anmäl dig till GOE-seminarium.

Sask Hemsida - IdrottOnline Klubbkonståkning stockholm

Att härbärgera tillströmningen av aktiva kräver såväl inspiration, vilket internationella tävlingar på hemmaplan och sportsliga framgångar ger, som infrastruktur och gott ledarskap. Konståkningen har idag nära 30 000 medlemmar och växer mest i Sverige näst efter gymnastiken enligt en ny mätning från Riksidrottsförbundet.

Edea, Risport, Gam, Riedell, Jackson och Wifa. Reseberättelse: Pavel Roman Memorial 2018, under helgen 9-11 november hölls isdanstävlingen Pavel Roman Memorial i Olomouc, Tjeckien. Internationella mästerskap ger oss chansen att visa upp vad staden har att erbjuda på bredden, samtidigt som det skapar och stärker intresse för idrottsutövning bland barn och unga, vilket är positivt för stadens långsiktiga utveckling, säger Emilia Bjuggren (S idrottsborgaråd, Stockholms stad. Läs mer, fler nyheter. Storstäderna har och har haft en rejäl utmaning med ishallar och tider, med tre mästerskap på rad i samma stad har. Dessutom har vi även begagnade skridskor. I Mölndal anordnas ett seminarium för singel den 9 december. Möjligheten att få arrangera tre internationella mästerskap i konståkning med, stockholm som värdstad och bara några år emellan, stärker oss, säger Katarina Henriksson, ordförande i Svenska Konståkningsförbundet.

Stockholms KK - Konståkning - IdrottOnline Klubb Sista minuten -resor från, göteborg - Boka din resa hos Solresor


Sitemap