Last news

Vad är felaktigt på sidan? Tack för ditt meddelande. Alex, gruppen, i trädgården hörs. Mörkrummet, finna sig, på drift. Öppettider, måndag - Fredag 10:0019:00, lördag 10:0017:00, söndag 12:0017:00. Ändra, skotjänst finns även på 1 annan adress...
Read more
Det är lätt att ta bussen eller tåget hit och parkerar gör du också alldeles i närheten. Jämför, boka, senast tillagda vårdgivare, nya omdömen Åderbråcksklinikerna Stockholm, fantastiskt mottagande och service! Vi bedriver även en hudmottagning dit..
Read more

Trasor till vävning


trasor till vävning

Kurser, Trasmattor den 22 november, 2015 av Elisabet. Detta inlägg postades i Tillbaka till naturen, Trasmattor den 19 april, 2015 av Elisabet. Matta vävd av Wasti Nyström med schablontryck av Annika Sandström. Detta inlägg postades i Tillbaka till naturen, Trasmattor den 17 maj, 2015 av Elisabet. Jag kan min vävstol och känner vanligen inget behov att göra på något annat sätt än jag brukar. Och mycket riktigt, efter lite bläddrande i bokhyllan hittar jag mattan i boken Trasmattor och andra mattor av Märta Brodén och Gertrud Ingers, Rutig matta från Gävleborgs läns hemslöjdsförening, sjunde upplagan från 1966. De nerfallna löven har fått en frostkant, men annars ser det ut ungefär som vid senaste fototillfället för tre veckor sedan. I trasmattans värld : Randhuvud, randmod hade den väverska som med små medel lyckades göra vackra randningar i spännande och oväntade kombinationer. De låg på vinden, mer eller mindre bortglömda. Men det finns en del hösttecken. .

Trasor till vävning
trasor till vävningtrasor till vävning

F rgade trik trasor i bomull passar f r v vning av till exempel mattor men ven f r virkning av mattor och korgar.
Garn och matt- trasor.
Tillg ngen p trasor har f tt styra till en del, men inslagsordningen liknar mattan i boken.
Den h r lilla mattan r v vd av en m ngd olika trasor, bara en aning av varje sort.
B rderna med bl tt inplockat m nster g r att det nd inte blir plottrigt.

Med jämna mellanrum kommer en rosengångsbård i svart, gult och beige. Sedan är det dags för det roligaste, att bestämma hur mattorna ska. Fickor som är kvar från herrskjortor som klippts till mattrasor, till exempel, de kan väl användas till något. Allt går att använda! . Övrigt material ingår i avgiften. Det blir varken fransar eller fåll, utan jag kantar med en tygremsa. Jag sorterar bilder och intryck och delar upp dem i flera inlägg på bloggen.

trasor till vävning

Billig resa till bornholm, Taxi från sala till uppsala, Tåg från malmö till tyskland,


Sitemap